Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Cryptocurrency exchange Backpack depășește 1 miliard de dolari în volumul de tranzacționare pe parcursul a 24 de ore și anunță parteneriatul cu Banxa

februarie 20, 2024 Binance, Blog, Piețe, SOLANA
Cryptocurrency exchange Backpack depășește 1 miliard de dolari în volumul de tranzacționare pe parcursul a 24 de ore și anunță parteneriatul cu Banxa

Exchange-ul de criptomonede Backpack atinge un volum de tranzacționare de 1 miliard de dolari în 24 de ore și se asociază cu furnizorul global de servicii crypto on-ramp, Banxa, pentru a extinde serviciile de active digitale.

Exchange-ul de criptomonede Backpack s-a asociat cu furnizorul global de servicii crypto on-ramp, Banxa, pentru o soluție digitală de intrare și ieșire a activelor.

Utilizatorii Backpack din peste 130 de țări vor putea utiliza noua soluție de intrare, conform anunțului Banxa din 19 februarie de pe X. Exchange-ul Backpack a fost lansat de creatorii colecției de tokenuri non-fungibile (NFT) executabile Mad Lads de pe Solana.

Parteneriatul este considerat un pas pozitiv pentru utilizatorii Backpack și experiența lor pe exchange, conform lui Anndy Lian, expert blockchain interguvernamental și autor al cărții NFT: De la Zero la Erou. El a declarat pentru Cointelegraph:

"[Parteneriatul] permite utilizatorilor Backpack să cumpere și să vândă criptomonede cu ușurință folosind monede fiat și diverse metode de plată, cum ar fi cardurile de credit, transferurile bancare și portofelele electronice. Acest lucru va contribui la creșterea adoptării și lichidității pentru Backpack și tokenurile acceptate."

Anunțul a venit după ce Backpack a depășit 1 miliard de dolari în volumul de tranzacționare pe parcursul a 24 de ore la 18 februarie, în doar patru zile de la lansarea sezonului de tranzacționare. Backpack a depășit 300 de milioane de dolari în volumul de tranzacționare zilnic în 24 de ore la 15 februarie.

În urma creșterii rapide a volumului de tranzacționare, Armani Ferrante, fondatorul și CEO-ul Backpack, a avertizat pe X cu privire la potențiala excesivă exaltare a traderilor, care ar putea duce la efectuarea unor tranzacții pierdute.

"Aceasta este o schemă pe termen lung pentru utilizatorii noștri pe termen lung, și aș dori să încurajez oamenii să tranzacționeze responsabil. Avem mult de construit, și sezonul prealabil tocmai a început."

Exchange-ul Backpack a primit o licență de furnizor de servicii de active virtuale din partea Autorității de Reglementare a Activelor Virtuale din Dubai în octombrie 2023. Exchange-ul a obținut multe alte licențe operaționale în mai multe jurisdicții la nivel mondial în ultima jumătate a anului 2023.

Perechea de tranzacționare SOL/USD a Backpack conduce volumul global de tranzacționare

Perechea de tranzacționare SOL/USDC a Backpack este în prezent cea mai tranzacționată pereche de tranzacționare spot Solana

SOL – $110

din lume, cu un volum de tranzacționare de peste 890 de milioane de dolari în 24 de ore. Perechea SOL/USDT de la Binance se află pe locul al doilea cu un volum de 362 milioane de dolari în 24 de ore, urmată de perechea SOL/USDC de la Bybit cu 13,7 milioane de dolari în 24 de ore.

SOL a crescut cu 1,71% în ultimele 24 de ore până la 10:25 am ora Europei Centrale, tranzacționându-se la 112,25 dolari, conform datelor CoinMarketCap. SOL rămâne a cincea cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață, după ce a depășit temporar tokenul BNB

BNB – $354

de la Binance pe 13 februarie.

Tags:
Write a comment