Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Binance, închidere servicii multiple tokenuri cu levier

februarie 20, 2024 Binance, Persoane, Piețe
Binance, închidere servicii multiple tokenuri cu levier

Binance a anunțat că va înceta suportul pentru unele dintre tokenurile sale cu levier legate de Bitcoin (BTC – $51,683), Ether (ETH – $2,926), și BNB (BNB – $354) pe 3 aprilie. Platforma Binance a comunicat decizia de a încheia suportul pentru tokenurile cu levier asociate cu Tether (USDT – $1.00) pe 19 februarie. Tokenurile cu levier afectate includ BTCUP și BTCDOWN, ETHUP și ETHDOWN, și BNBUP și BNBDOWN.

Exchange-ul de criptomonede va suspenda serviciile de tranzacționare și abonament pentru cele trei perechi de tokenuri cu levier la 28 februarie, ora 06:00 UTC. Conform Binance, toate ordinele de tranzacționare pentru tokenurile cu levier menționate vor fi “eliminate automat” în data stabilită. Aceasta înseamnă că utilizatorii nu vor putea plasa nicio comandă începând de la acea dată. Binance își îndeamnă utilizatorii să tranzacționeze tokenurile cu levier pe care le dețin în alte active înainte de termenul stabilit.

Programul de închidere a perechilor de tokenuri cu levier. Sursă: Binance

Ulterior, exchange-ul a declarat că va delista și înceta redimarea treptată a tokenurilor, începând cu 1 aprilie și continuând până pe 3 aprilie. Binance a menționat că utilizatorii vor putea să-și redimeze tokenurile înainte de data delistării.

Cu toate acestea, dacă utilizatorii nu își redimă tokenurile până la termenul limită, exchange-ul a precizat că le va converti în USDT în funcție de valoarea lor corespunzătoare la data delistării. Binance va distribui tokenurile în conturile utilizatorilor în termen de 24 de ore și le va elimina din portofelele acestora.

Tokenurile cu levier de la Binance sunt produse derivate care oferă investitorilor expunere cu levier la activele criptomonede la care sunt legate. Acestea reprezintă un coș de poziții de contract perpetuu și sunt influențate de mișcările de preț în piața contractelor perpetue.

Potrivit Binance, tokenurile cu levier permit traderilor de criptomonede să fie expuși la poziții cu levier fără a aduce nicio colaterală. De asemenea, le permite să nu fie nevoiți să mențină un nivel de marjă de întreținere și să se îngrijoreze de lichidarea lor. Cu toate acestea, în ciuda beneficiilor, Binance a avertizat că tranzacționarea cu tokenuri cu levier vine și cu propriile riscuri, inclusiv “efectele mișcărilor de preț în piața contractelor perpetue, prime și rate de finanțare.”

Tags:
Write a comment