Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Serviciul Federal de Venituri din Brazilia identifică 25.000 de investitori în Bitcoin cu dețineri nedeclarate

februarie 2, 2024 BITCOIN, Finanțe
Serviciul Federal de Venituri din Brazilia identifică 25.000 de investitori în Bitcoin cu dețineri nedeclarate

Prin utilizarea inteligenței artificiale, IRS-ul a reușit să descopere aproximativ 200 de milioane de dolari în dețineri de Bitcoin care nu au fost raportate anul trecut.

Joi, Serviciul Federal de Venituri din Brazilia a anunțat că a identificat 25.126 de persoane care nu au declarat deținerile lor de Bitcoin (BTC) în declarațiile de venit pentru anul 2022. Potrivit sursei locale de știri, G1, fiecare dintre aceste persoane deținea cel puțin 0,05 BTC, echivalentul a aproximativ 2.000 de dolari în valoare de piață curentă.

Descoperirea, posibilă prin combinarea metodelor tradiționale de investigație și a inteligenței artificiale, a relevat aproximativ 200 de milioane de dolari în investiții nedeclarate în domeniul criptomonedelor. Conform legislației fiscale braziliene, oricine este obligat să depună o declarație de venit în 2023 și deține active cripto trebuie să declare aceste dețineri, indiferent de valoarea lor.

Având în vedere aceste dezvăluiri, IRS-ul ia în considerare inițiative pentru a facilita conformarea voluntară, încurajând contribuabilii să-și corecteze singuri declarațiile depuse anterior. Acest efort vizează îmbunătățirea conformității fără a recurge la amenzile obișnuite asociate cu auditurile fiscale.

Contribuabilii afectați ar putea fi nevoiți să depună declarații rectificative pentru 2023 pentru a corecta raportarea lor, evitând astfel posibilele audituri și penalități.

De asemenea, IRS-ul a observat o creștere semnificativă a tranzacțiilor cu stablecoin-uri. Conform celor mai recente rapoarte ale IRS-ului din Brazilia privind tranzacțiile cu criptomonede, peste 3 miliarde de dolari în volum de tranzacționare pot fi atribuite stablecoin-urilor, reprezentând peste 80% din totalul sumelor tranzacționate cu criptomonede.

Tags:
Write a comment