Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Administrația Biden dezvăluie un „sondaj de urgență” privind mineritul Bitcoin

februarie 2, 2024 BITCOIN, Finanțe, Persoane, Piețe
Administrația Biden dezvăluie un „sondaj de urgență” privind mineritul Bitcoin

Administrația Biden a demarat o inițiativă de colectare de date de urgență, concentrată asupra operațiunilor de minerit de criptomonede din Statele Unite, conform unui anunț al Administrației Informațiilor Energetice din SUA (EIA) făcut ieri, potrivit comunicatului de presă al EIA.

EIA, agenția statistică din cadrul Departamentului Energiei, a declarat că va începe „un sondaj provizoriu privind informațiile despre consumul de electricitate provenite de la companiile identificate cu activități de minerit de criptomonede” începând de săptămâna viitoare. Companiile de minerit vor fi obligate să răspundă solicitărilor de date, care au fost autorizate ca o „colectare de urgență” de către Biroul de Management și Buget al Casei Albe.

Sondajul, intitulat „Sondaj de Urgență Propus – Facilități de Minerit de Criptomonede,” indică intenția EIA de a crea un registru detaliat al operațiunilor de minerit la nivel național, solicitând informații precum compoziția flotelor de minerit și detaliile despre hashrate.

Firmele miniere sunt așteptate să furnizeze informații extinse despre afacerile lor și locațiile centrelor de minerit, inclusiv coordonatele geografice. De asemenea, trebuie să dezvăluie consumul total de electricitate al fiecărei facilități, indiferent dacă minerii controlează integral utilizarea energiei.

Solicitările includ, de asemenea, informații despre echipamentele de minerit, cum ar fi numărul de mineri ASIC, modelele și vechimile acestora, în scopul evaluării nevoilor de energie și performanțelor maxime ale hashrate în perioada de raportare.

Administratorul EIA, Joe DeCarolis, a declarat: „Intenționăm să continuăm să analizăm și să scriem despre impactul energetic al activităților de minerit de criptomonede în Statele Unite. Ne vom concentra, în special, asupra modului în care cererea de energie pentru mineritul de criptomonede evoluează, vom identifica zonele geografice cu creștere semnificativă și vom cuantifica sursele de electricitate utilizate pentru a satisface cererea de minerit de criptomonede.”

Această mișcare vine în contextul în care administrația Biden a reiterat anul trecut intenția de a impune o taxă federală de 30% asupra costurilor de electricitate pentru toate operațiunile de minerit, subliniind preocupările față de consumul de energie al mineritului Bitcoin.

Tags:
Write a comment