Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Legislatorii din SUA încearcă să anuleze politica contabilă privind criptomonedele a SEC

februarie 2, 2024 Binance, BITCOIN, Blog, Finanțe, Persoane, Piețe
Legislatorii din SUA încearcă să anuleze politica contabilă privind criptomonedele a SEC

Senatorul Lummis și membrii Camerei depun eforturi pentru a revoca Buletinul Contabil 121 al SEC, o inițiativă care complică păstrarea criptomonedelor de către companii.

Membrii Congresului încearcă să elimine controversatul buletin contabil al Comisiei pentru Valori Mobiliare și Bursă a SUA (SEC), care impune restricții companiilor care doresc să păstreze activele criptografice ale clienților lor.

Senatorul Cynthia Lummis (R-Wyo.) și reprezentanții Wiley Nickel (D-N.C.) și Mike Flood (R-Neb.) au prezentat rezoluții similare în Senat și Camera Reprezentanților joi, care ar desființa oficial regula contabilă și ar concluziona că nu are forță legală.

Buletinul contabil al SEC din 2022, cunoscut sub numele de SAB 121, a stabilit că o companie care păstrează criptomonede pentru un client ar trebui să o facă în bilanțul propriu al firmei – ceea ce ar putea determina băncile care doresc să păstreze cripto să mențină o cantitate considerabilă de capital pentru a compensa riscul. Această mișcare a fost întâmpinată cu o reacție vehementă din partea sectorului activelor digitale.

Atunci când un organism federal emite orientări pentru personal, acestea ar trebui să fie sfaturi cu privire la modul de înțelegere și interpretare a politicilor existente. Atunci când un organism utilizează în mod inadecvat orientările pentru a stabili noi politici, acest lucru ridică adesea nemulțumirea Congresului. Acesta a fost concluzia Biroului de Responsabilitate Guvernamentală anul trecut, conform căreia SEC ar fi trebuit să transmită această politică legislatorilor și să respecte celelalte proceduri necesare atunci când emite o nouă regulă.

Legiuitorii au emis rezoluția în conformitate cu Legea privind Revizuirea Congresului într-un efort de a anula munca SEC.

Reprezentanții SEC nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii cu privire la cea mai recentă opoziție la buletin.

“SEC a emis SAB 121 fără a consulta reglementatorii prudențiali, în ciuda efectelor standardului contabil asupra tratamentului instituțiilor financiare pentru activele de custodie, și SEC a emis SAB 121 fără a trece prin procesul de notificare și comentarii”, a declarat Rep. Flood într-un comunicat. “În fața abuzului de putere al unui reglementator, este rolul Congresului să acționeze ca un control.”

Grupurile de lobby pentru criptomonede, cum ar fi Camera de Comerț Digitală, au lăudat efortul.

“Obligarea custozilor să mențină un activ egal pe bilanț ca pasiv, cere paritate, însemnând că pentru fiecare 100 de dolari în bitcoin ținut, trebuie să fie ținut și un alt activ similar pe bilanț”, a declarat CEO-ul Camerei, Perianne Boring, într-un comunicat. “Această cerință stringentă s-a dovedit a descuraja instituțiile să ofere opțiuni de custodie pentru activele digitale.”

Tags:
Write a comment