Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Taproot Wizards amână pentru a treia oară lansarea “Quantum Cats”, pe fondul remedierii problemei cu site-ul de mintare și a testării ulterioare.

februarie 1, 2024 NFT-uri
Taproot Wizards amână pentru a treia oară lansarea “Quantum Cats”, pe fondul remedierii problemei cu site-ul de mintare și a testării ulterioare.

Taproot Wizards a întâmpinat probleme tehnice în timpul încercării inițiale de luni de a vinde aproximativ 3.000 de “NFT-uri pe Bitcoin.” Echipa spune că a subestimat cererea și că site-ul de mintare a fost reparat, dar necesită mai mult timp pentru testare.

Proiectul Bitcoin Ordinals al Taproot Wizards a amânat mintarea colecției “Quantum Cats” pentru a treia oară, reprezentând o nouă problemă pentru acest efort cu profil înalt.

După ce vânzarea programată a seriei de artă digitale, asemănătoare cu NFT, a fost afectată de probleme tehnice luni, Taproot a întrerupt procesul cu promisiunea de a relua peste 24 de ore. Cu toate acestea, planul a fost abandonat rapid în favoarea amânării vânzării până joi. Dar în seara de miercuri, în ajunul reluării, a fost anunțată o altă amânare, până pe 5 februarie.

Sunt puse în vânzare aproximativ 3.000 de pisici, la un preț fix de 0,1 BTC fiecare, astfel încât oferta ar putea teoretic să strângă în jur de 12 milioane de dolari – suficient pentru a depăși ușor suma de 7,5 milioane de dolari, care a fost strânsă de companie anul trecut.

Taproot Wizards spune că a subestimat cererea din partea comunității pentru achiziționarea Quantum Cats. Într-o postare pe X, mânerul Quantum Cats a scris că “problemele” cu site-ul de mintare au fost rezolvate, dar mai este nevoie de timp suplimentar pentru teste “pentru a ne asigura că nu descoperim alte bug-uri necunoscute în ziua mintării.”

“Site-ul de mintare pur și simplu nu s-a comportat așa cum ar fi trebuit,” conform postării. “În cele din urmă, asta este responsabilitatea noastră și ar fi trebuit să facem o treabă mai bună pentru a face lucrurile corect încă de la început.”

Protocolul Bitcoin Ordinals a creat un adevărat freamăt la un an de la introducerea sa, atât în sensuri pozitive, cât și negative. Permițând practic mintarea și stocarea NFT-urilor pe blockchain-ul Bitcoin într-un mod similar altor lanțuri, cum ar fi Ethereum, a introdus o utilitate care lipsea anterior.

Tags:
Write a comment