Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

5 motive pentru care Ethereum ar putea crește la începutul anului 2024

februarie 1, 2024 Blog, ETHEREUM, Persoane, Piețe
5 motive pentru care Ethereum ar putea crește la începutul anului 2024

Ethereum (ETH) este pregătit pentru o creștere notabilă în primele cinci luni ale anului, perioadă istoric cunoscută sub numele de ‘sezonul de dezvoltare’.

Ethereum experimentează în mod tipic câștiguri semnificative din ianuarie până în mai, cu randamente medii variind între 13% și 31%. Luna mai adesea apare ca perioada de vârf, în timp ce februarie vede de obicei cele mai scăzute câștiguri în acest interval de timp.

dzZDGAgFWeQca9jPPUWhn34argwLpydMSyw2RVnOzizXB9WwHKGZ6ZLFpWNhz jfH5Iy8QeZfsVbfGi

În contrast, perioada de la iunie până în decembrie tinde să fie mai imprevizibilă și volatilă pentru Ethereum, arătând o performanță ‘mai neclară’. Acest model sugerează că lunile de început ale anului sunt critice pentru traiectoria de creștere a Ethereum.

Mai multe dezvoltări cheie contribuie la potențialul de creștere al Ethereum în 2024:

1. ETF Ethereum

Comunitatea criptomonedelor speculează posibila aprobare a unui ETF Ethereum în lunile următoare. Trăgând paralele cu ETF-ul Bitcoin, se observă că cele mai semnificative creșteri de preț apar adesea în anticiparea aprobării, mai degrabă decât după aprobare.

2. Actualizarea Dencun

Ethereum se pregătește pentru prima sa actualizare majoră de la fuziunea Merge, cunoscută sub numele de actualizarea Dencun. Se așteaptă ca acest eveniment să aducă îmbunătățiri semnificative rețelei Ethereum și este așteptat cu nerăbdare de comunitate.

3. Reducerea Ethereum pe schimburi

Disponibilitatea ETH pe schimburi centralizate a scăzut drastic la aproximativ 12%. Această scădere a accesibilității Ethereum pe platformele de tranzacționare implică faptul că există mai puțin ETH disponibil pentru cumpărare, ceea ce ar putea conduce la o creștere a cererii și a prețului său.

7 Im9flu9Ji0f4yf2LAUtbj3M95QuePRG4L3bqQsyntcOcLiVZJF O 7uzuJGK2qeH1x2IuXcnZytLfI Dp bMkFjjloRHehLWM1i

4. Narativa restaking-ului

Restaking-ul a devenit o narativă dominantă în lumea cripto. Acest trend a sporit atractivitatea Ethereum ca investiție, făcându-l mai atrăgător pentru deținerea pe termen lung. Investitorii sunt din ce în ce mai interesați de beneficiile restaking-ului, adăugând la farmecul Ethereum.

Tags:
Write a comment