Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Cel mai mare “BONK Whale” tocmai a investit în ‘Ycombinator pentru Solana’.

februarie 1, 2024 BONK, SOLANA
Cel mai mare “BONK Whale” tocmai a investit în ‘Ycombinator pentru Solana’.

Ceea ce a început ca o glumă se transformă într-o afacere reală pentru Solana.

Moneda meme BONK a început ca o modalitate amuzantă de a distribui bogăția în întregul ecosistem Solana atunci când prăbușirea FTX din târziul anului 2022 a afectat negativ acest ecosistem cripto. Un an mai târziu, ambele au crescut semnificativ, transformând BONK într-o investitoare neașteptată într-un fond de investiții de capital de risc.

Bonk DAO – un consiliu format din 12 persoane influente în lumea Solana, care gestionează 124 de milioane de dolari în BONK token – intenționează să investească 500.000 de dolari din trezoreria sa într-un fond de start-upuri la început de drum, care va sprijini proiecte care construiesc pe Solana, conform unei votări recent încheiate privind guvernarea.

Fondul este organizat de Colosseum, un accelerator de start-upuri lansat recent, care intenționează să organizeze hackathoane care să genereze noi proiecte pentru ecosistemul Solana. Săptămâna trecută, Fundația Solana a transferat această responsabilitate către Colosseum, condus de fostul șef al creșterii, Matty Taylor.

“A fost destul de surprinzător, să fiu sincer, pentru că nu auzisem până acum de un DAO care să facă acest tip de investiție într-un fond de investiții”, a spus Taylor.

Acesta a refuzat să discute despre strângerea continuă de fonduri a Colosseum din cauza legilor privind valori mobiliare.

Bonk DAO s-a născut odată cu înființarea token-ului BONK în 2022, când creatorii monedei meme au alocat peste 15% din toate BONK grupului pentru a-l gestiona și cheltui pe proiecte comunitare, conform site-ului BONK.

Entitatea cu sediul în Cayman rămâne cel mai mare deținător de BONK, cu peste 12% din oferta totală a monedei meme.

De atunci, grupul a votat pentru a direcționa BONK către sponsorizări de hackathon-uri, pool-uri de lichiditate și parteneri DeFi în întregul ecosistem Solana. Investiția este primul său pas în acordarea unui cec de capital de risc, conform paginii sale de guvernare.

Votul pentru a trimite bani către Colosseum a trecut recent cu opt voturi în favoare și niciunul împotrivă propunerii de a investi în “Ycombinator pentru SOL”.

“Ajutarea la susținerea constructorilor din ecosistem și diversificarea trezoreriei DAO între constructorii și fondatorii la început de drum prin participații la capital”, se arată în propunere.

O altă votare în desfășurare propune transformarea BONK în USDC printr-un parteneriat de tranzacționare pe termen lung cu market-maker-ul STS Digital.

Tags:
Write a comment