Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Fondatorul Terra, Do Kwon, cere instanței să amâne procesul SEC pentru apariția personală

ianuarie 12, 2024 Blog, Persoane
Fondatorul Terra, Do Kwon, cere instanței să amâne procesul SEC pentru apariția personală

Echipa de apărare juridică reprezentând Terra LUNA +5,49%
Cofondatorul form Labs și fostul șef, Do Hyeong Kwon, a cerut unei instanțe americane să respingă procesul împotriva lui la Securities and Exchange Commission, așa cum se arată într-un dosar de joi văzut pentru prima dată de Inner City Press.

„Acum se pare că domnul Kwon nu va fi extrădat cel mai devreme până în februarie sau martie”, se spune în scrisoare. „[O] amânare până la jumătatea lunii martie ar oferi o posibilitate realistă ca domnul Kwon să participe.”

În cazul în care cererea lui Kwon este respinsă, fostul lider Terra intenționează să solicite instanței să dea juriului o instrucțiune care să detalieze absența și incapacitatea lui de a depune mărturie într-un mod care „nu este prejudiciabil nejustificat”.

În decembrie, curtea de apel din Muntenegru a anulat extrădarea aprobată a lui Kwon în Coreea de Sud și în SUA, în timp ce procesul SEC împotriva Kwon și Terraform Labs este programat pentru 29 ianuarie.

SEC le-a acuzat pe Terraform Labs și pe atunci CEO-ul Kwon în februarie anul trecut pentru moneda sa algoritmică stabilă TerraUSD, care s-a prăbușit în mai 2022. Agenția a susținut că Kwon și Terraform au orchestrat o „fraudă cu valori mobiliare cripto de mai multe miliarde de dolari”. Procurorii sud-coreeni au acuzat și afiliații Kwon și Terra de acuzații similare.

Kwon a fost arestat în martie anul trecut pe un aeroport din Muntenegru pentru că a încercat să călătorească cu documente falsificate.

Tags:
Write a comment