Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Declarație privind accesul neautorizat la contul SEC @SECGov X.com

ianuarie 13, 2024 Blog, Finanțe, Persoane
Declarație privind accesul neautorizat la contul SEC @SECGov X.com

Pe baza informațiilor actuale, personalul înțelege că, la scurt timp după ora 16:00 ET, marți, 9 ianuarie 2024, o parte neautorizată a obținut acces la contul @SECGov X.com prin obținerea controlului asupra numărului de telefon asociat contului. Partea neautorizată a făcut o postare la ora 16:11 ET, pretinzând că a anunțat aprobarea de către Comisie a fondurilor tranzacționate la bursă bitcoin la vedere, precum și o a doua postare, aproximativ două minute mai târziu, care spunea „$ BTC”. Partea neautorizată a șters ulterior a doua postare, dar nu și prima. Folosind contul @SECGov, părții neautorizate au apreciat și două postări ale unor conturi non-SEC. În timp ce personalul SEC încă evaluează amploarea incidentului, în prezent nu există nicio dovadă că partea neautorizată a obținut acces la sisteme, date, dispozitive sau alte conturi de social media SEC.

După ce a luat cunoștință de incident, personalul din Oficiul pentru Afaceri Publice a postat pe contul oficial @garygensler X.com la ora 16:26 ET, avertizând publicul că contul @SECGov a fost compromis, a fost făcută o postare neautorizată și Comisia nu a aprobat listarea și tranzacționarea produselor tranzacționate la bursă cu bitcoin la vedere. Personalul a șters prima postare neautorizată de pe contul @SECGov, a ne-a apreciat cele două postări apreciate și, la 4:42 pm ET, a făcut o nouă postare pe contul @SECGov în care afirmă că contul a fost compromis. De asemenea, personalul a contactat X.com pentru asistență pentru a opri accesul neautorizat la contul @SECGov. Pe baza informațiilor disponibile în prezent, personalul consideră că accesul neautorizat la cont a fost întrerupt între orele 4:40 pm ET și 5:30 pm ET.

SEC își ia în serios obligațiile de securitate cibernetică. Personalul Comisiei încă evaluează impactul acestui incident asupra agenției, investitorilor și pieței, dar recunoaște că aceste impacturi includ preocupări cu privire la securitatea conturilor de social media ale SEC. De asemenea, personalul va continua să evalueze dacă sunt justificate măsuri suplimentare de remediere.

Personalul se coordonează cu entitățile corespunzătoare de aplicare a legii și de supraveghere federală, inclusiv Biroul inspectorului general al SEC, Biroul Federal de Investigații și Agenția de securitate cibernetică și a infrastructurii a Departamentului pentru Securitate Internă, printre altele, în investigațiile lor. Agenția va oferi actualizări cu privire la incident, după caz. Important este că Comisia își face publice acțiunile pe site-ul web al Comisiei, http://www.sec.gov. Comisia nu utilizează canalele de social media pentru a-și face publice acțiunile; postările pe rețelele sociale doar amplifică anunțurile care sunt făcute pe site-ul nostru.

Tags:
Write a comment