Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Vanguard nu va oferi ETF-uri bitcoin spot, spune că volatilitatea ridicată este dăunătoare pentru generarea de randamente pe termen lung

ianuarie 11, 2024 BITCOIN, Blog, Finanțe, Persoane
Vanguard nu va oferi ETF-uri bitcoin spot, spune că volatilitatea ridicată este dăunătoare pentru generarea de randamente pe termen lung

Pe măsură ce tranzacționarea fondurilor bitcoin spot a ajuns la prima zi de acțiune în SUA, utilizatorii cu conturi de brokeraj la Vanguard nu au putut participa.

Când a fost contactat prin telefon joi, la o zi după ce Comisia pentru Valori Mobiliare a aprobat 11 fonduri spot, un reprezentant al serviciului pentru clienți Vanguard a spus că ETF-urile bitcoin nu erau disponibile pe platformă deoarece erau „foarte speculative”, „nereglementate” și nu se potriveau. cu filozofia de investiții pe termen lung a companiei. Reprezentantul a menționat că platforma nu permitea alte tipuri de investiții, cum ar fi ETF-urile cu efect de levier.

Un purtător de cuvânt al companiei a confirmat că fondurile bitcoin spot nu erau disponibile pe platformă.

„De asemenea, nu avem planuri să oferim Vanguard Bitcoin BTC +0,41%
ETF-uri sau alte produse legate de criptomonede – perspectiva noastră este de lungă durată că volatilitatea ridicată a criptomonedelor contravine obiectivului nostru de a ajuta investitorii să genereze profituri reale pozitive pe termen lung”, a spus purtătorul de cuvânt.

Clienților care au încercat să cumpere o acțiune din IBIT al BlackRock li s-a spus că tranzacția nu a putut fi finalizată, site-ul web afirmând că „titlurile de valoare pot fi indisponibile pentru cumpărare la Vanguard din cauza unui număr de variabile, inclusiv restricții de reglementare, acțiuni corporative sau diferite tranzacții și /sau limitări de decontare.”

Acest lucru a venit în contrast cu alte case de brokeraj, cum ar fi Charles Schwab și Fidelity, unde utilizatorii cu conturi de brokeraj au putut achiziționa ETF-uri bitcoin la vedere. Pe platforma Fidelity, utilizatorilor care au încercat să cumpere acțiuni li s-a reamintit că investiția face obiectul unui „Acord de investiții desemnate” care recunoaște că utilizatorul este un investitor experimentat, cu o toleranță ridicată la risc.

Tags:
Write a comment