Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

CEO-ul ARK Invest a prezis anterior că prețul va ajunge la 1 milion de dolari până în 2030.

ianuarie 11, 2024 Blog, Finanțe, Persoane, Piețe
CEO-ul ARK Invest a prezis anterior că prețul va ajunge la 1 milion de dolari până în 2030.

CEO-ul ARK Invest, Cathie Wood, a declarat joi la CNBC că bitcoin (BTC), cea mai mare criptomonedă din lume după valoarea de piață, ar putea atinge prețul de 1.500.000 de dolari până în 2030 într-un scenariu optimist, ridicându-și estimarea cu 50% față de o previziune anterioară de 1 milion de dolari.
“Credem că probabilitatea cazului taur a crescut cu această aprobare SEC. Aceasta este undă verde”, a spus Wood la CNBC. Miercuri, ETF-urile spot bitcoin au fost aprobate în sfârșit în SUA, după un deceniu de încercări. Securities and Exchange Commission a dat miercuri undă verde dosarelor cheie de pe piețe care încearcă să listeze produsele inovatoare.

CEO-ul ARK Invest a mai spus că un caz de urs va vedea prețul crește la 258.500 USD și un caz de bază de 682.800 USD. ARK a susținut predicția anterioară de preț de 1 milion de dolari, indicând un hashrate mai mare, o ofertă de deținători pe termen lung și adrese cu un sold diferit de zero în comparație cu recesiunile anterioare. Aprobarea de către SEC a ETF-urilor spot s-a adăugat probabil la teza optimistă.

ARK Invest se numără printre administratorii de active aprobați de SEC să lanseze ETF-uri bitcoin, care au început să se tranzacționeze joi. Joi, prețul BTC a depășit pentru scurt timp 49.000 USD pentru prima dată din decembrie 2021. Cu toate acestea, a renunțat la toate câștigurile sale anterioare și acum se tranzacționează aproape de 46.322 USD.

ARK nu este singurul care se așteaptă la o creștere masivă a prețurilor bitcoin. Standard Chartered Bank a prezis recent că prețul bitcoin ar putea crește la niveluri mai apropiate de 200.000 USD până la sfârșitul anului 2025, comparând ETF-ul bitcoin cu primul produs tranzacționat la bursă de aur din SUA, care a fost lansat în noiembrie 2004. În continuare, prețul aurul a crescut de peste 4 ori în cei șapte ani necesari pentru ca deținerile de aur ETP să ajungă la maturitate.

Tags:
Write a comment