Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Liderii de criptomonede condamnă accidentul SEC din cauza știrilor ETF despre bitcoin: „Îmi mușc limba atât de tare încât sângerează”

ianuarie 10, 2024 Blog, Finanțe, Piețe
Liderii de criptomonede condamnă accidentul SEC din cauza știrilor ETF despre bitcoin: „Îmi mușc limba atât de tare încât sângerează”

Cripto-persoanele proeminente au accesat X marți după-amiază, după ce a apărut o postare pe contul oficial al SEC care spunea că agenția a acordat aprobarea pentru listarea ETF-urilor bitcoin la toate bursele de valori mobiliare înregistrate.

Industria colectivă a criptomonedei a fost pusă marți într-o buclă majoră, după ce Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse a trebuit să spună că ETF-urile bitcoin spot nu fuseseră încă aprobate, în ciuda unui tweet neautorizat care a fost postat pe contul său X care spunea contrariul.

În consecință, directorii și analiștii criptografici au apelat marți la X pentru a-și transmite nemulțumirile.

„Astăzi, @SECGov și-a continuat încercarea de a dăuna investitorilor americani. Este timpul ca SEC să tragă SEC la răspundere!” a spus Tyler Winklevoss la X, adăugând: „Ma aștept ca @SECGov Enforcement să trimită echipelor SEC de Social Media și de securitate cibernetică o notificare Wells în orice moment”.

CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse, care a fost dat în judecată de SEC în 2020, a spus că agenția ar trebui chiar să se investigheze singură.

„Zilele ca aceasta îmi amintesc că 1/ SEC ar trebui să se investigheze pentru mai multe lucruri 2/ crypto Twitter rămâne neînvins în meme”, a postat Garlinghouse pe X.

Cofondatorul MicroStrategy, Michael Saylor, a adăugat că „Bitcoin va fi singurul lucru aprobat vreodată de două ori de @SECGov”.

Directorul Juridic Coinbase, Paul Grewal, a postat că „îmi mușca limba atât de tare încât sângerează…” Coinbase a fost prins într-o luptă juridică cu SEC încă de anul trecut, cerând claritate cu privire la modul în care regulile agenției se aplică cripto și serviciul său de custodie. furnizorul principal pentru mai multe aplicații spot bitcoin ETF.

Unii au spus că acesta a fost cel mai mare eveniment din întregul proces de obținere a unui ETF bitcoin spot. „Din toată saga ETF bitcoin spot de 10 ani… Aceasta trebuie să fie, de departe, cea mai întortocheată întorsătură a intrigii. Quentin Tarantino-esque”, a remarcat Nate Geraci, președintele The ETF Store.

Anthony Scaramucci, fost director de comunicații la Casa Albă și acum partener fondator și manager la SkyBridge Capital, a spus că a pus la îndoială ideea că contul a fost de fapt piratat, sugerând că ar fi putut fi o postare reală care a apărut devreme. Alții pun la îndoială această idee, susținând că era puțin probabil ca SEC să folosească hashtag-ul bitcoin într-o postare oficială de această amploare.

Alții au obținut postări vechi de la SEC, inclusiv una care spunea în octombrie: „Ai grijă ce citești pe internet. Cea mai bună sursă de informații despre SEC este SEC”.

„Mementoul anterior al Gensler de a vă securiza conturile financiare, precum și de a vă proteja împotriva furtului de identitate și a fraudei”, a câștigat, de asemenea, amprentă.

Tags:
Write a comment