Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Bitcoin sare, apoi scade la 45.000 de dolari, deoarece știrile false despre aprobarea Spot Bitcoin lichidează 50 de milioane de dolari

ianuarie 10, 2024 BITCOIN, Blog, Finanțe, Persoane, Piețe
Bitcoin sare, apoi scade la 45.000 de dolari, deoarece știrile false despre aprobarea Spot Bitcoin lichidează 50 de milioane de dolari

Reacția imediată la preț a arătat că prețul bitcoin ar putea fi plafonat dacă ajunge o aprobare reală, a remarcat analistul Zekany Andrei ” Master pe grupul @ClasaICrypto Telegram ”

Bitcoin price (TradingView/CoinDesk))

Bitcoin (BTC) a suferit fluctuații sălbatice în timpul sesiunii de tranzacționare de marți, deoarece o postare pe rețeaua socială a Comisiei pentru Valori Mobiliare și Schimb (SEC) din SUA despre aprobarea fondurilor tranzacționate la bursă (ETF) de bitcoin la vedere s-a dovedit a fi falsă, lăsând participanții de pe piață nedumeriți.
BTC a crescut pentru prima dată cu 2,5%, până la un nou maxim de 19 luni de 47.900 USD, imediat după ce contul oficial SEC a distribuit pe X (fostul Twitter) despre aprobarea ETF-ului bitcoin, atrăgând o atenție masivă, observatorii cripto care sărbătoresc prematur decizia de referință.

Apoi, bitcoin a scăzut brusc cu aproape 6% până la 45.100 USD când s-a dovedit că contul SEC a fost compromis, iar președintele SEC, Gary Gensler, a negat vestea.

Acțiunea sălbatică a prețului a lichidat poziții de tranzacționare cu derivate în valoare de peste 50 de milioane de dolari pe bursele cripto în termen de o oră, arată datele CoinGlass. Lichidările apar atunci când o bursă închide cu forță poziția deschisă a unui comerciant folosind bani împrumuți din cauza pierderii marjei.

Crypto liquidations in an hour (CoinGlass)

Recent, BTC și-a schimbat mâinile ușor sub 46.000 USD la momentul scrierii, în scădere cu aproximativ 2% în ultimele 24 de ore.
Aceasta a fost a doua situație în cursul zilei când o postare falsă pe rețelele sociale a declanșat o volatilitate masivă. Marți mai devreme, dogecoin (DOGE) a sărit cu până la 9% pe o postare X despre moartea mascota jetonului, apoi a scăzut, deoarece vestea s-a dovedit a fi falsă.
Alex Krüger, cofondatorul Asgard Markets, a remarcat că evenimentele de astăzi au sugerat că bitcoinul s-ar putea să nu se ridice atât de mult pe cât speră taurii când sosesc știrile reale despre o aprobare.

„Știrile false de ETF au arătat că creșterea BTC este în mod clar plafonată până când vedem intrări reale de ETF”, a spus Krüger într-o postare X. „Este timpul ca ETH să preia conducerea”.

Tags:
Write a comment