Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Solicitanții de ETF Spot bitcoin depun formulare S-1 modificate în pasul final către aprobare

ianuarie 8, 2024 BITCOIN, Blog, Finanțe
Solicitanții de ETF Spot bitcoin depun formulare S-1 modificate în pasul final către aprobare

BlackRock a optat pentru o taxă scăzută de sponsor de 0,3%, în timp ce VanEck a scăzut și mai jos, la 0,25%.
Acesta este pasul final înainte ca SEC să decidă dacă aprobă mai multe cereri pentru ETF-uri bitcoin spot.

Mai mulți solicitanți au depus formulare S-1 modificate în etapa finală a procesului înainte de o posibilă aprobare spot bitcoin ETF.

BlackRock, Ark Invest/21Shares, VanEck, WisdomTree, Invesco, Fidelity și Valkyrie au depus toate formularele S-1 modificate.

În dosare sunt incluse unele dintre taxele sponsorului, care nu au fost anunțate anterior. BlackRock și-a stabilit taxa de sponsor la 0,3% – deși aceasta va fi și mai mică, la 0,2% pentru primul an, sau până când ETF-ul va atinge active de 5 miliarde de dolari. VanEck a optat pentru cel mai mic comision permanent comun dintre emitenți până acum la 0,25%. WisdomTree a optat pentru o taxă mai mare de 0,5%.

„La naiba, taxa pentru Bitcoin BTC de la BlackRock +2,03%
ETF va fi de 0,30% conform S-1 recent depus. Acesta este mult mai ieftin decât am prezis. Viața a devenit mult mai dură pentru toți ceilalți. ETF Terrordome nu este o glumă”, a declarat analistul ETF Bloomberg Eric Balchunas la X.

De asemenea, Ark/21Shares și-a scăzut comisionul de la 0,8% la 0,25% pentru a-l face mai competitiv – și nu va avea comisioane în primele șase luni sau până când ETF-ul va atinge active de 1 miliard de dolari.

„ARK trecând de la 80 bps la 25 bps într-o singură lovitură este uluitoare. Războaiele de taxe sunt intense, dar acesta este un alt nivel. Deși au trebuit.

Acest lucru vine la câteva zile după ce solicitanții au depus versiuni modificate – și probabil finale – ale formularelor lor 19b-4. Au venit noi dosare pentru fonduri propuse de la Grayscale Investments, Valkyrie, ARK 21Shares și Invesco. Bursa Cboe BZX a depus formulare și pentru VanEck, WisdomTree, Pando Asset AG și Franklin Templeton.

Odată cu predarea documentelor finale, este acum la latitudinea SEC să decidă dacă aprobă formularele 19b-4 și ca formularele S-1 să intre în vigoare. Dacă ambele se întâmplă, tranzacționarea poate începe în ziua următoare.

Tags:
Write a comment