Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Bonk scade cu 70% de la maximul istoric, pe măsură ce cererea de memecoin pentru Solana scade

ianuarie 8, 2024 BONK, MEMECOIN, SOLANA
Bonk scade cu 70% de la maximul istoric, pe măsură ce cererea de memecoin pentru Solana scade

Prețul BONK a scăzut cu peste 70% față de cel mai mare record, care a fost înregistrat în decembrie 2023.
Memecoin-ul bazat pe Solana a înregistrat câștiguri de peste 11.000% pe parcursul anului 2023 și a asigurat listări pe bursele de criptomonede proeminente.

Cererea de Solana SOL -1,48%
memecoin-urile bazate pe baza a scăzut în ultima săptămână, deoarece retrag o parte semnificativă a câștigurilor din decembrie 2023.

Cele mai bune zece memecoins bazate pe Solana în funcție de capitalizarea pieței, cum ar fi Bonk ( BONK -6,55%
), dogwifhat (WIF) și Popcat (POPCAT) au scăzut cu 25%, 55% și, respectiv, 38% în ultimele șapte zile.

Bonk a scăzut cu peste 70% față de cel mai mare record înregistrat pe 15 decembrie 2023, potrivit paginii de prețuri a lui The Block. Memecoinul a înregistrat câștiguri de peste 11.000% pe parcursul vieții sale anul trecut și este listat pe schimburile de criptomonede proeminente, cum ar fi Binance și Coinbase.

Memecoins generează volumul de tranzacționare Solana
Tranzacționarea cu Memecoin a fost un factor determinant semnificativ în volumul tranzacțiilor pe Solana de peste o lună, potrivit datelor de la Dune Analytics. Printre primele cinci jetoane după volumul de tranzacționare pe 30 de zile pe Solana, două perechi implică memecoins, în timp ce volumul rămas este asociat cu monede stabile.

Cu toate acestea, scăderea prețurilor memecoin-urilor bazate pe Solana a coincis cu o scădere a adreselor active zilnice în rețea. Potrivit The Block’s Data Dashboard, numărul de adrese unice implicate în tranzacțiile zilnice pe blockchain-ul Solana a scăzut constant de la jumătatea lunii decembrie. Numărul zilnic de adrese active a scăzut de la un maxim de mai multe luni de 981.000 pe 21 decembrie la o valoare de 614.000 la începutul lunii ianuarie.

Solana a închis 2023 ca altcoin major cu cele mai bune performanțe. Cu toate acestea, în ultimele 24 de ore, jetonul a cunoscut o scădere de peste 2%, în timp ce bitcoin și ether au câștigat 1,2%, respectiv 0,2%. Potrivit paginii de preț a The Block, altcoin-ul își schimba mâinile pentru 93,20 USD la 7:00 a.m. ET.

Tags:
Write a comment