Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Gigantul japonez de comerț electronic Mercari plănuiește să accepte plăți BTC

ianuarie 8, 2024 BITCOIN, Finanțe, Piețe
Gigantul japonez de comerț electronic Mercari plănuiește să accepte plăți BTC

Piața online de bunuri second-hand și-a lansat deja schimbul de bitcoin în aplicație pentru utilizatori anul trecut.

Mercari, platforma digitală a pieței de vechituri din Japonia, cu peste 22 de milioane de utilizatori activi lunar, plănuiește să permită utilizatorilor să cumpere produse în bitcoin până în iunie a acestui an, potrivit Nikkei.

Plățile în bitcoin vor fi găzduite de filiala blockchain a companiei cu sediul în Tokyo, Melcoin. În timp ce prețurile la Mercari ar rămâne afișate în yeni japonezi, utilizatorii aplicației ar putea face plăți cu cea mai mare criptomonedă din lume în funcție de capitalizarea bursieră, potrivit raportului.

Melcoin plănuiește să servească drept intermediar care transferă bitcoin către vânzător în yeni, impunând comisioane de tranzacție similare cu cele din vânzările efectuate în monedă fiat. Rămâne neclar dacă utilizatorii li s-ar percepe aceeași sumă de taxe.

În martie 2023, Mercari și-a lansat propriul schimb de bitcoin, permițând utilizatorilor să cumpere bitcoin prin intermediul aplicației folosind soldul contului lor bancar, veniturile din vânzări și punctele gratuite câștigate din activitățile de vânzare de pe platformă, potrivit site-ului său.

Mercari, fondată în 2013, a raportat un profit de 2,8 miliarde de yeni (19,4 milioane de dolari) în al treilea trimestru al anului 2023, comparativ cu 555 de milioane de yeni în aceeași perioadă a anului precedent, potrivit ultimului raport al său privind veniturile. Compania a generat venituri de 44,27 miliarde de yeni în aceeași perioadă, în creștere cu 11,2% față de anul precedent.

Tags:
Write a comment