Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Cathie Wood’s Ark Invest a descărcat alte acțiuni Coinbase în valoare de 20 de milioane de dolari

ianuarie 8, 2024 Blog, Finanțe, Persoane, Piețe
Cathie Wood’s Ark Invest a descărcat alte acțiuni Coinbase în valoare de 20 de milioane de dolari

Ark Invest a descărcat alte 133.823 de acțiuni Coinbase vineri – în valoare de aproximativ 20,6 milioane de dolari.
Cele mai recente vânzări urmează după 29 de milioane de dolari din stocul COIN Ark descărcat la începutul săptămânii trecute.

Valoarea de vânzări Coinbase a Ark Invest a atins 50 de milioane de dolari săptămâna trecută după ce a descărcat încă 133.823 de monede (20,6 milioane de dolari) vineri, potrivit ultimului document comercial al companiei.

Din totalul acțiunilor Coinbase descărcate vineri, firma de administrare a investițiilor a lui Cathie Wood a vândut 107.151 de acțiuni (16,5 milioane de dolari) din fondul său tranzacționat la bursă Innovation, 15.892 de acțiuni (2,4 milioane de dolari) de la ETF-ul său Next Generation Internet și 10.780 de acțiuni de la ETF-ul său Fintech Innovation ( 1,7 milioane de dolari).

Adăugând la valoarea de 25,3 milioane de dolari de COIN pe care le-a vândut miercuri și la 4,1 milioane de dolari joi, Ark a descărcat un total de 50 de milioane de dolari în acțiuni Coinbase din fondurile sale săptămâna trecută – în ciuda faptului că stocul a scăzut cu aproximativ 10%.

Ark a continuat să-și reechilibreze ponderile fondurilor după ce a vândut, de asemenea, acțiuni Coinbase în valoare de 200 de milioane de dolari în decembrie, pe fondul unei creșteri a prețului COIN – cu peste 40% luna trecută.

Acțiunile Coinbase s-au tranzacționat pentru 153,98 USD la închiderea pieței vineri, în scădere cu aproximativ 1% în ziua respectivă, potrivit TradingView. Stocul a crescut cu peste 350% în ultimul an, dar rămâne cu 55% în scădere față de maximul istoric de 342,98 USD stabilit în timpul vârfului pieței cripto bulle în noiembrie 2021.

COIN/USD price chart. Image: TradingView.

Emitenții de ETF spot Bitcoin apelează la Coinbase pentru custodie
Industria cripto se luptă pentru un ETF spot bitcoin de ani de zile, Ark Invest/21Shares, Valkyrie și Bitwise printre totalul actual de 14 manageri de active sperând să obțină în sfârșit aprobarea Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA în această săptămână.

Majoritatea emitenților – inclusiv Ark, precum și BlackRock, Franklin Templeton și Grayscale – au însărcinat Coinbase să furnizeze servicii de custodie, în cazul în care fondurile lor sunt aprobate. Cu toate acestea, acest lucru a condus la îngrijorări cu privire la lipsa diversificării și riscul de contrapartidă. Fidelity și VanEck sunt excepții notabile, alegând auto-custodia și, respectiv, Gemeni pentru fondurile lor.

Tags:
Write a comment