Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Validatorii Ethereum au fost forțați să aștepte zile pentru a se dezamăgi pe fondul retragerilor lui Celsius

ianuarie 5, 2024 ETHEREUM, Finanțe, Persoane, Piețe

Aceasta înseamnă că acum există o așteptare de 5,6 zile pentru validatorii pentru a părăsi blockchain-ul Ethereum.

Validatorii Ethereum sunt blocați așteaptă câteva zile pentru a-și retrage eterul mizat (ETH), iar defunctul creditar cripto Celsius poate fi parțial vinovat pentru restanța.
Validatorii miză ETH pentru a ajuta la securizarea rețelei Ethereum în schimbul unei rate stabile a dobânzii, dar există un plafon pentru numărul de validatori care își pot dezactiva jetoanele în orice zi, de unde restanța actuală.

Coada de ieșire pentru validatorii Ethereum a crescut la peste 16.000 vineri, în timp ce a fost doar la 26 în ziua precedentă, conform datelor blockchain de la validatorqueue.com. Coada reprezintă mai mult de 1 miliard de dolari ETH mizați la prețurile actuale, dar restanța mare înseamnă că ar putea dura până la 5,6 zile pentru ca acel ETH să ajungă înapoi în mâinile deponenților săi.


Celsius, creditorul cripto care a depus faliment în 2022 și acum este în proces de restructurare, pare să fie responsabil pentru întârzierile actuale.

Validator exit queue on Ethereum (validatorqueue.com)

Celsius a împărtășit joi pe X, fostul Twitter, că „activitatea semnificativă de dezbinare din următoarele câteva zile va debloca ETH pentru a asigura distribuiri în timp util către creditori”.

Potrivit companiei de analiză blockchain Nansen, 32% din totalul ETH care așteaptă să fie retras a fost solicitat de Celsius, în timp ce 54,7% este de la Figment, un serviciu de pariare pe care Celsius îl folosește.

ETH Waiting for Withdrawal

Ethereum a văzut anterior linii mai lungi. În aprilie, validatorii Ethereum au trebuit să aștepte mai mult de 17 zile pentru a-și recupera ETH-ul mizat în urma upgrade-ului Shapella a blockchain-ului, care a permis retragerile ETH-ului pentru prima dată. La acea vreme, aproximativ 28.000 de validatori erau la rând pentru a părăsi rețeaua la un moment dat.
PUBLICITATE
De atunci, cererile de ieșire din blockchain s-au diminuat enorm și, până la sfârșitul lunii mai, a durat mai puțin de o zi pentru ca un validator să părăsească rețeaua, conform blockchain data dashboard validatorqueue.com.

Tags:
Write a comment