Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Administratorii de active, inclusiv Ark, Grayscale și Fidelity, înregistrează formularele 8-A în cel mai recent semn de progres pentru aplicațiile spot bitcoin ETF

ianuarie 5, 2024 BITCOIN, Blog, Finanțe, Persoane

Grayscale, Ark Investments, Valkyrie și VanEck sunt cele mai recente firme care și-au depus formularul 8-As, semnalând progresul către un potențial fond tranzacționat la bursă bitcoin.

Mutarea înseamnă înregistrare care permite emitenților să tranzacționeze pe o bursă odată ce produsul a fost aprobat. Mișcările emise au loc la o zi după ce Fidelity și-a depus Formularul 8-A și cu câteva zile înainte termenului limită pentru îngrijirea Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse va trebui să decidă dacă aprobă un ETF bitcoin spot.

Grayscale caută să-și convertească flagship-ul G BTC -1,16%
fond către un ETF bitcoin spot, în urma unei călătorii lungi și a unei victorii judecătorești din august care a decis că SEC trebuie să reexamineze oferta Grayscale pentru un ETF bitcoin spot. Alte firme, inclusiv BlackRock și Fidelity, și-au aruncat pălăriile pentru un ETF bitcoin la fața locului în ultimul an.

„La Grayscale, continuăm să lucrăm în colaborare cu SEC pentru a include GBTC la NYSE Arca ca ETF bitcoin spot”, a spus un purtător de cuvânt la Grayscale. „Grayscale rămâne gata să opereze GBTC ca ETF după primirea aprobărilor de reglementare.”

Anticiparea s-a aprins pentru un ETF bitcoin spot, care ar fi o premieră în SUA dacă SEC acordă aprobarea.

Emitenții de ETF, inclusiv BlackRock și Fidelity, au depus formulare de înregistrare modificate la SEC la sfârșitul lunii decembrie, care au fost văzute ca un impuls final pentru un ETF bitcoin spot. BlackRock le-a numit pe Jane Street Capital și JP Morgan Securities LLC drept participanți autorizați.

Emitenții au rezolvat detaliile acestor potențiale ETF-uri spot bitcoin în ultimele câteva săptămâni, inclusiv discuții despre modelele de creare și răscumpărare, numirea participanților autorizați și hard fork-uri.

Tags:
Write a comment