Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

ARK Invest de la Cathie Wood descarcă 25 milioane USD din acțiuni Coinbase

ianuarie 4, 2024 Blog, Finanțe

ARK Invest de la Cathie Wood a vândut miercuri acțiuni Coinbase (COIN) în valoare de peste 25 de milioane de dolari de la două dintre fondurile sale tranzacționate la bursă (ETF).
Firma de investiții a vândut un total de 166.183 de acțiuni COIN de la Innovation ETF (ARKK) și Next Generation Internet ETF (ARKW), o valoare de 25,3 milioane de dolari la prețul de închidere al bursei cripto.

Acțiunile Coinbase listate la Nasdaq au scăzut miercuri cu 2,96%, până la 152,24 dolari, pe măsură ce creșterea pieței cripto s-a oprit și bitcoin a scăzut, parțial din cauza creșterii efectului de levier pe măsură ce piața a devenit supraîncălzită.

ETF-urile ARK au o pondere țintă prin care nicio deținere individuală nu depășește 10% din valoarea totală a fondului. Prețul care și-a dublat mai mult în ultimele trei luni ale anului 2023, COIN s-a menținut în mod constant peste acest prag atât în ​​ARKK, cât și în ARKW, ceea ce a dus la vânzări regulate ale acțiunilor bursei cripto de către firma lui Cathie Wood.

Tags:
Write a comment