Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Bitcoin s-ar putea ridica la 50.000 USD, deoarece Gensler se confruntă cu presiunea de a aproba ETF, spun comercianții.

ianuarie 4, 2024 BITCOIN, Blog

Tokenurile majore solana (SOL), eterul (ETH) și ADA lui Cardano au început să se stabilizeze joi devreme, după ce au scăzut cu peste 10% în ultimele 24 de ore.

Bitcoin (BTC) s-a tranzacționat joi cu puțin peste 43.000 de dolari în orele de dimineață din Europa, recuperând unele pierderi după ce o creștere a efectului de levier a scăzut cu până la 7% miercuri, deoarece piețele au reacționat la rapoartele analiștilor.
Cea mai mare criptomonedă ar putea crește până la 50.000 de dolari luna aceasta, a declarat Lucas Kiely, directorul de investiții al platformei de avere Yield App. Kiely a spus că se așteaptă ca Comisia pentru Valori Mobiliare și Schimb (SEC) din SUA să aprobe un fond tranzacționat la bursă pe bitcoin (ETF), respingând analiza care a indicat că nu va face acest lucru.

Tokenurile majore solana (SOL), eterul (ETH) și ADA lui Cardano au început să se stabilizeze joi devreme, după ce au scăzut cu peste 10% în ultimele 24 de ore. Indexul pieței CoinDesk (CMI), un indicator de bază care urmărește piața, a scăzut cu 6% în aceeași perioadă, cea mai mare pierdere din ultimele săptămâni.

Monedele meme dogecoin (DOGE) și shiba inu (SHIB) au scăzut cu mai mult de 12%. SEI de la Sei Network a fost unul dintre puținii câștigători, susținut de hype în creștere.
O derulare a contractelor futures târziu miercuri a provocat lichidări de peste 600 de milioane de dolari – cea mai mare parte dintr-un an – în timp ce dobânda deschisă, sau numărul de contracte futures nedecontate, a scăzut cu 5 miliarde de dolari, cea mai puternică scădere din ultimele luni.

Dump-miercuri a început în timp, firma de cercetare Matrixport a spus că se așteaptă ca „SEC să respingă toate propunerile în ianuarie” pentru un ETF bitcoin spot. Analistul de opțiuni, GreeksLive, a împărtășit perspectiva, spunând că „slăbiciunea stocurilor de criptomine și vânzările mai multe acțiuni din SUA legat de cripto” au întărit scepticismul pieței.
Kiely de la Yield App a luat o poziție, spunând CoinDesk într-un e-mail care raportează că SEC nu aproba un ETF spot bitcoin în această lună ar trebui ignorat.
„Cred că este încă probabil să vedem o aprobare de la SEC în ianuarie”, a spus Keily. „Există prea multă presiune și așteptări din partea celor mai mari manageri de active din lume pentru ca Gary Gensler și restul comitetului de aprobare să continue să dea cu piciorul pe drum”, referindu-se la președintele autorității de reglementare pe nume.

„Nu mă aștept să văd un eveniment masiv de vânzare de știri, așa cum au prezis unii. În loc să scadă până la 32.000 de dolari, cred că bitcoinul va lua 50.000 de dolari până la sfârșitul lunii ianuarie și vom vedea o imprimare record de BTC. anul acesta”, a spus el.

Tags:
Write a comment