Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Coinbase, MicroStrategy a crescut în tranzacționarea înainte de piață pe fondul erupției bitcoin

ianuarie 2, 2024 BITCOIN, Blog
Coinbase, MicroStrategy a crescut în tranzacționarea înainte de piață pe fondul erupției bitcoin

Acțiunile Coinbase și MicroStrategy au crescut la tranzacționarea înainte de piață în această dimineață.
Câștigurile bursiere apar pe fondul unei erupții a prețului bitcoin, în creștere cu aproximativ 7% în ultimele 24 de ore, ajungând la 46.000 USD.

Acțiunile Coinbase și MicroStrategy au crescut cu aproximativ 6% și, respectiv, 9% în tranzacționarea înainte de piață în această dimineață, deoarece bitcoin a depășit 45.000 USD pe fondul anticipării aprobării ETF-urilor spot din SUA.

Acțiunile Coinbase au crescut cu 6,4% la 184,99 USD la începutul Anului Nou, după închiderea anului 2023 la 173,92 USD. Acțiunile Coinbase au crescut cu 36% în ultima lună și aproape 420% într-un an, potrivit TradingView. Cu toate acestea, COIN este încă cu aproximativ 46% sub maximul său istoric de aproximativ 343 USD, stabilit în noiembrie 2021.

Coinbase este evaluat în prezent la 32,4 miliarde de dolari, conform tabloului de bord de date al The Block.

În mod similar, acțiunile MicroStrategy au crescut cu 9,3% în tranzacțiile înainte de piață astăzi, la 690,30 USD, după ce s-au încheiat anul trecut la 631,6 USD. Acțiunile MicroStrategy au câștigat cu 25% în ultima lună și cu 372% în ultimul an, potrivit TradingView. MSTR are acum o reducere de 8% la maximul său din 2021 de 750 USD.

Anticiparea ETF spot Bitcoin
Mișcările urmează o erupție a prețului bitcoin, în creștere cu aproximativ 7% în ultimele 24 de ore pentru a se apropia de 46.000 de dolari, cu o anticipare în creștere pentru ETF-urile bitcoin spot din SUA care urmează să fie aprobate în zilele următoare. Bitcoin BTC +6,82%
În prezent, se tranzacționează la 45.653 USD, conform paginii de preț a The Block.

Bursa de criptomonede Coinbase a fost însărcinată de mai mulți agenți de înregistrare ETF bitcoin spot, inclusiv BlackRock, Franklin Templeton și Grayscale, să ofere servicii de custodie pentru fonduri. „Ne-am pregătit pe larg pentru aprobarea ETF”, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Coinbase pentru Bloomberg. „Sistemele noastre au fost proiectate și testate pentru a gestiona volumul de tranzacționare suplimentar, lichiditatea crescută și creșterea generală a cererii pentru sistemele noastre.”

Săptămâna trecută, firma de software MicroStrategy, binecunoscută pentru deținerile sale de bitcoin, a anunțat că a adăugat încă 14.620 BTC la stocul său între 30 noiembrie și 26 decembrie. Deținerile de bitcoin ale MicroStrategy totalizează acum 189.150 – în valoare de aproximativ 8,7 miliarde de dolari la prețurile curente. Achizitionata la un pret mediu de 31.168 de dolari, compania are in prezent o crestere de 2,8 miliarde de dolari pe hartie.

Tags:
Write a comment