Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Companiile legate de Bitcoin arată câștiguri înainte de piață, deoarece BTC se apropie de 46.000 USD

ianuarie 2, 2024 Finanțe

Companiile cotate la bursă din S.U.A. au mers pe impulsul optimist al bitcoin pentru a arăta câștiguri semnificative în tranzacționarea înainte de piață, inclusiv COIN, MSTR, MARA și RIOT.

Acțiunile companiilor proeminente adiacente bitcoin au crescut în tranzacționarea înainte de piață, marți, când cea mai mare criptomonedă din lume a început 2024, depășind 45.000 de dolari pentru prima dată în 21 de luni.
Bitcoin (BTC) a adăugat peste 7% în ultimele 24 de ore la aproximativ 45.600 USD, cel mai înalt nivel de la începutul lunii aprilie 2022. Companii tranzacționate în SUA, cum ar fi schimbul de criptomonede Coinbase (COIN), dezvoltatorul de software MicroStrategy (MSTR) – care deține un număr mare de bitcoin – iar firmele miniere Marathon Digital (MARA) și Riot Blockchain (RIOT) au condus pe un impuls optimist pentru a arăta câștiguri semnificative în tranzacționarea înainte de piață.

Coinbase a crescut cu 6,34% la 184,95 USD la momentul scrierii, în timp ce MicroStrategy a crescut cu peste 9% la 689,84 USD. Marathon și Riot au adăugat ambele mai mult de 10%.
PUBLICITATE
Cea mai recentă creștere a Bitcoin indică o anticipare din ce în ce mai mare ca un fond tranzacționat la bursă (ETF) BTC la vedere să fie listat în SUA. Un raport Reuters din 30 decembrie a sugerat că Securities and Exchange Commission (SEC) ar putea notifica sponsorii ETF încă de marți că cererile lor vor fi aprobate.

Tags:
Write a comment