Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

În mijlocul cursei Bitcoin ETF, giganții de pe Wall Street așteaptă acțiune din partea SEC

ianuarie 1, 2024 Blog, Finanțe
În mijlocul cursei Bitcoin ETF, giganții de pe Wall Street așteaptă acțiune din partea SEC

BlackRock, Fidelity și Invesco își doresc toate ratele la rând în cazul în care SEC acordă aprobări la începutul noului an.

Cursa pentru lansarea unui ETF bitcoin a atins vineri un crescendo birocratic, deoarece unele dintre cele mai mari firme de pe Wall Street și-au finalizat documentele pentru oferte înainte de aprobarea așteptată – posibil iminentă – din partea Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA.
BlackRock, Fidelity și Invesco, precum și firmele axate pe criptovalute Valkyrie și Bitwise, au dezvăluit detalii cheie, inclusiv parteneriate cu firme de tranzacționare vitale și taxele pe care ETF-urile lor potențiale le vor percepe clienților dacă SEC dă undă verde.

Distracția ar putea începe în câteva zile. Observatorii ETF se așteaptă ca SEC să renunțe la limitarea de ani de zile a unui ETF bitcoin spot la începutul anului 2024. Peste o duzină de firme speră să pătrundă pe noua piață vânzând propria versiune a produsului ușor de investit investitorilor care preferă să păstreze expunerea lor la bitcoin în conturile lor convenționale de brokeraj alături de acțiuni și obligațiuni.

Graba de depunere de vineri sugerează că firmele nu sunt dispuse să-și asume nicio șansă în ceea ce privește momentul. Analiștii Bloomberg au spus că SEC este probabil să aprobe mai mulți emitenți simultan pentru a evita alegerea favoriților. Astfel, emitenții dornici obțin toate rațele la rând pentru a putea fi în primul grup.
BlackRock a declanșat frenezia depunerii de la sfârșitul săptămânii declarând JPMorgan și Jane Street participanții săi autorizați – un rol cheie în afacerea ETF, o sarcină care implică asigurarea că prețurile ETF rămân strâns legate de valoarea activelor lor subiacente. În câteva ore, au urmat alte dosare.

Cu puțin pentru a diferenția un ETF bitcoin de următorul, lupta s-ar putea reduce la comisioane. Invesco și partenerul său Galaxy Digital au dezvăluit că vor renunța la taxe pentru primele șase luni și vor investi 5 miliarde de dolari, potrivit analistului Bloomberg ETF Eric Balchunas. Aceasta subminează Fidelity, care intenționează să încaseze 39 de puncte de bază.
Dar și mărimea contează. Bitwise a dezvăluit că a aliniat deja 200 de milioane de dolari în capital de început pentru ETF-ul său, depășind BlackRock, care are 10 milioane de dolari pregătiți. Investitorii ar putea alege, de asemenea, un fond în detrimentul următorului, pur și simplu din cauza popularității sale.

Tags:
Write a comment