Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, nu se va confrunta cu al doilea proces penal, susțin procurorii americani

ianuarie 1, 2024 Blog
Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, nu se va confrunta cu al doilea proces penal, susțin procurorii americani

Avocații au spus că multe dintre probele pe care intenționau să le introducă în al doilea proces au fost deja introduse în primul caz și pot fi luate în considerare în sentința planificată pentru martie 2024.

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, nu se va confrunta cu un al doilea proces penal, au declarat vineri procurorii federali într-o scrisoare depusă la tribunalul federal din New York.
În scrisoare, procurorii au sugerat că un al doilea proces ar „întârzia” o „rezolvare în timp util și justă a cazului”. Avocații guvernului au susținut, de asemenea, că cazul lor inițial împotriva lui Bankman-Fried a oferit deja dovezi ample că fostul executiv a comis o serie de infracțiuni financiare în timpul mandatului său la FTX, făcând în mare parte inutil un al doilea proces, potrivit dosarului.

„Având în vedere această realitate practică, și interesul public puternic pentru o soluționare promptă a acestei chestiuni, Guvernul intenționează să treacă la pronunțarea sentinței pentru ca inculpatul a fost condamnat la proces”, au spus procurorii în scrisoarea către judecătorul Lewis Kaplan, care a prezidat primul proces penal al lui Bankman-Fried toamna trecută.
Scrisoarea pune capăt speculațiilor conform cărora Bankman-Fried ar putea fi judecat cu acuzații penale suplimentare. La începutul acestui an, forțele de ordine din Bahamas, unde își aveau sediul companiile Bankman-Fried, și SUA s-au certat cu privire la procurorii țării care aveau dreptul să-l judece pe fostul CEO FTX.

În noiembrie, un juriu l-a găsit pe Bankman-Fried vinovat de șapte acuzații de fraudă electronică, fraudă a valorilor mobiliare și spălare de bani, printre alte acuzații. Crimele sale, care au ieșit la iveală în 2022, au dus la pierderea de miliarde de dolari din fondurile investitorilor FTX și Alameda Research, adâncind o declinare a pieței cripto care a început la începutul acelui an.
Bankman-Fried va fi condamnat în martie 2024. El riscă o pedeapsă maximă de închisoare de peste 100 de ani.

Tags:
Write a comment