Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Bitcoin atinge un nou maxim istoric, depășind 69.200 de dolari

martie 6, 2024 BITCOIN
Bitcoin atinge un nou maxim istoric, depășind 69.200 de dolari

Bitcoin (BTC) a atins un nou reper important, ajungând la un maxim istoric de peste 69.200 de dolari pe 5 martie, după o creștere de 5% în ultimele 24 de ore.

Această realizare notabilă marchează un rally semnificativ pentru prima criptomonedă a lumii, care a înregistrat o creștere de peste 21% în ultima săptămână, depășind maximul istoric anterior de 68.990 de dolari, înregistrat pe Coinbase pe 10 noiembrie 2021.

Image

Creșterea până la un nou record a fost influențată semnificativ de influxul de investiții mari din noile fonduri tranzacționate în bursă (ETF-uri) Bitcoin spot din Statele Unite.

Aceste ETF-uri Bitcoin au jucat un rol crucial în rally-ul actual al pieței, contribuind la aproximativ 75% din noile investiții în Bitcoin, în momentul în care a depășit pragul de 50.000 de dolari pe 15 februarie, conform cercetărilor CryptoQuant.

Conform unui raport de cercetare din 26 februarie, realizat de analistul senior Bloomberg, Eric Balchunas, și analistul asociat Andre Yapp, se preconizează că ETF-urile Bitcoin ar putea depăși ETF-urile pe aur în active sub administrare (AUM) în următorii doi ani.

Această perspectivă optimistă subliniază creșterea încrederii investitorilor în Bitcoin și impactul transformativ al ETF-urilor asupra dinamicii investițiilor în criptomonede.

Adopția ETF-urilor Bitcoin spot în SUA și rally-ul ulterior al prețului Bitcoin subliniază acceptarea tot mai mare a criptomonedei în rândul investitorilor mainstream și proeminența sa crescândă în peisajul financiar global.

Tags:
Write a comment