Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Bursa de criptomonede KuCoin a răspuns acuzațiilor apărute pe platforma de socializare Reddit cu privire la imposibilitatea utilizatorilor de a-și retrage fondurile de pe schimbul respectiv.

februarie 23, 2024 Binance, Blog, Finanțe, Persoane, Piețe
Bursa de criptomonede KuCoin a răspuns acuzațiilor apărute pe platforma de socializare Reddit cu privire la imposibilitatea utilizatorilor de a-și retrage fondurile de pe schimbul respectiv.

La data de 21 februarie, utilizatorii Reddit au început să posteze reclamații în subredditul KuCoin, afirmând că nu pot să-și retragă fondurile de pe schimb. Un utilizator de pe Reddit a declarat că a fost blocat în accesarea fondurilor sale timp de patru luni. Utilizatorul susține că a furnizat deja toate informațiile solicitate de KuCoin, dar nu a primit niciun răspuns din partea schimbului.

Un alt utilizator de pe Reddit a spus că contul său a fost blocat timp de două luni. Acesta susține că KuCoin i-a răspuns cu unele „acuzații grave”, afirmând că a primit un raport conform căruia contul său ar fi fost implicat în anumite infracțiuni, cum ar fi fraudarea, furtul de tokenuri sau atacuri de hackeri, cu dovezi suficiente. Cu toate acestea, utilizatorul de pe Reddit susține că nu a primit nicio detaliere din partea schimbului.

În plus, un alt utilizator a menționat că 30.000 de dolari în Monero (XMR) au fost înghețați de schimb. Între timp, un alt membru al comunității a raportat că capacitățile sale de retragere au fost blocate în ciuda faptului că avea un cont verificat cu ani de utilizare.

Raportările de pe Reddit au declanșat discuții între utilizatori și speculații cu privire la cauzele acestor raportări. Unii au considerat că problema ar putea fi legată de verificările Know Your Customer (KYC), în timp ce alții i-au avertizat pe utilizatori să „iasă” pentru a evita eventuale probleme cu activele lor digitale.

Cu toate acestea, KuCoin le-a asigurat utilizatorilor că încearcă deja să rezolve problemele semnalate pe subreddit. Eden Gao, asociatul de relații publice și branding global al KuCoin, a declarat pentru Cointelegraph că pentru toate cele patru cazuri postate pe Reddit, moderatorii comunică deja cu utilizatorii pentru a rezolva problemele lor. Gao a explicat că schimbul va continua conversația și va oferi soluții pentru fiecare caz. Reprezentantul KuCoin a adăugat:

„Vă rugăm să rețineți că KuCoin nu îngheață conturile utilizatorilor și nici nu le interzice să-și vândă activele. Pentru a îmbunătăți securitatea utilizatorilor, KuCoin implementează un sistem comprehensiv de control al riscului și cooperează voluntar cu autoritățile sau organizații de aplicare a legii din întreaga lume pentru a îmbunătăți practicile noastre.”

Reprezentantul KuCoin a mai menționat că, având în vedere că schimbul are 31 de milioane de utilizatori la nivel global, unii utilizatori „ar putea întâmpina unele perturbări.” Cu toate acestea, Gao a asigurat comunitatea că KuCoin are membri de suport desemnați pe platformele publice, precum X, Telegram, Reddit și altele.

Tags:
Write a comment