Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Președintele prietenos cu Bitcoin din El Salvador, Nayib Bukele, câștigă realegerea

februarie 5, 2024 BITCOIN, Persoane
Președintele prietenos cu Bitcoin din El Salvador, Nayib Bukele, câștigă realegerea

Președintele prietenos cu Bitcoin din El Salvador, Nayib Bukele, se îndreaptă spre un nou mandat de cinci ani, conform sondajelor de ieșire care îl arată cu un avans covârșitor puțin după încheierea votului duminică seara.

Rezultatul era larg anticipat, deoarece Bukele, care a fost președinte din 2019, a avut o mare popularitate în țară și a condus în sondajele pre-electorale cu o marjă semnificativă.

“Potrivit datelor noastre, am câștigat alegerile prezidențiale cu peste 85% din voturi și cu minimum 58 din 60 de deputați în Adunare”, a tweetuit Bukele.

Bukele a făcut senzație în primul său mandat, combatând violența de bandă cu arestări masive și pariind în mod hotărât pe bitcoin (BTC).

În 2021, El Salvador a devenit prima națiune care adoptă cea mai mare criptomonedă ca monedă legală, a dezvoltat și introdus un portofel cripto numit Chivo pentru a îmbunătăți adoptarea Bitcoin și a început, de asemenea, să cumpere activul ca investiție. Mișcarea, în timp ce a fost aplaudată de entuziaștii Bitcoin, a atras critici din partea organizațiilor internaționale, cum ar fi Fondul Monetar Internațional (FMI).

Anul acesta, țara intenționează să emită mult așteptatele “bonuri Volcano” susținute de Bitcoin, după ce a primit aprobarea reglementară în decembrie, care ar finanța o industrie de minare BTC alimentată exclusiv de energie regenerabilă.

Tags:
Write a comment