Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Investitorii în Bitcoin rămân stabili în ciuda fluctuațiilor pieței

februarie 4, 2024 BITCOIN, Finanțe, Piețe
Investitorii în Bitcoin rămân stabili în ciuda fluctuațiilor pieței

Investitorii care anticipează o revenire a criptomonedelor caută, de asemenea, oportunități de a intra pe piață cu așteptări de stabilitate în prețurile Bitcoin (BTC). În această perioadă, unii investitori BTC par să nu fie afectați de fluctuațiile pieței. Cum au evoluat Bitcoinii pe care îi dețin?

HODL-erii Bitcoin și starea lor actuală

Conform unei analize de către Glassnode, investitorii în Bitcoin din diferite grupe de vârstă (indicând de câți ani își țin Bitcoinii în portofele) au arătat o poziție solidă în păstrarea detinerii lor de BTC.

Datele arată că 69,6% dintre investitorii care au deținut BTC timp de un an și-au menținut pozițiile, în timp ce această cifră a fost de 56,4% pentru cei care dețin de doi ani.

În plus, analiza a indicat că 43,5% dintre investitorii care au continuat să dețină BTC timp de trei ani au persistat, iar această cifră a fost calculată la 31,5% pentru cei care dețin de cinci ani.

Bitcoin și performanța sa în perioade diferite

Analiza metricii MVRV pentru Bitcoin părea să se încadreze într-o tendință constantă. În această perioadă, toate MVRV-urile analizate de Santiment erau peste zero. Studiul a arătat că proprietarii în categoriile MVRV de la unu la cinci ani și-au menținut, în general, activele profitabile, cu unele diferențe în nivelurile de profit.

În mod specific, MVRV-ul pe un an era de 25,4% la momentul redactării. Mai clar, acest lucru ar putea fi interpretat ca peste 25% dintre investitorii care au cumpărat și au deținut BTC în ultimul an și-au menținut BTC-ul într-un profit.

Grupul menționat a fost profitabil din august 2023, cu vârful atingând aproape 51% în decembrie, așa cum reflectă graficele.

Pe de altă parte, MVRV-ul pe doi ani era în jur de 39% la momentul redactării. Spre deosebire de MVRV-ul pe un an, acesta a crescut mai rapid peste zero în octombrie și a atins un vârf de peste 55% în ianuarie.

În cele din urmă, potrivit examinării, raportul MVRV pe cinci ani era în jur de 38% la momentul redactării. La fel ca și cele două măsurători MVRV pe termen lung, acesta s-a stabilizat peste zero în octombrie și a atins un vârf de 54% în ianuarie 2024.

Aceste analize colective ale MVRV demonstrează că proprietarii de Bitcoin care au cumpărat în diferite intervale de timp și-au menținut BTC-ul la diferite nivele de profit.

În revizuirea zilnică a Bitcoin, criptomoneda era încă vizibilă la un nivel de preț de 43.000 de dolari. La momentul redactării, avea o aparență aproape neutră și experimentase o scădere de 0,01%.

Tags:
Write a comment