Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Terraform Labs Își Depune Cererea de Faliment în Capitolul 11 în Delaware

ianuarie 22, 2024 Blog, Finanțe, Piețe
Terraform Labs Își Depune Cererea de Faliment în Capitolul 11 în Delaware

În data de 21 ianuarie, Terraform Labs Pte. Lte. și-a depus cererea pentru intrarea în faliment sub Capitolul 11, conform informațiilor disponibile pe site-ul Curții de Faliment a Statelor Unite pentru Districtul Delaware.

Conform documentelor depuse, pasivele companiei sunt estimate la între 100 și 500 de milioane de dolari, situându-se în aceeași plajă cu valoarea activelor.

Terraform Labs este firma responsabilă pentru stablecoin-ul algoritmic TerraUSD și criptomoneda înrudită Luna, ambele suferind un colaps în mai 2022. În februarie 2023, Comisia pentru Valori Mobiliare și Bursa din SUA a acuzat firma și pe atunci CEO-ul său, Kwon Do-hyeong, de fraudă.

Depunerea cererii de faliment îi va permite companiei să gestioneze aspecte legale curente, inclusiv procesul SEC și un litigiu în desfășurare în Singapore, conform unei declarații distribuite de Terraform Labs către The Block.

CEO-ul Terraform Labs, Chris Amani, a declarat: “Acest pas protejează abilitatea noastră de a continua colaborarea cu comunitatea pentru infrastructură, instrumente și produse inovatoare, și alte forme de suport pentru ecosistem.”

Kwon a fost arestat în martie anul trecut în Muntenegru pentru încercarea de a călători cu documente false. Fostul șef Terra așteaptă extrădarea sa din țară, iar procesul SEC împotriva Terraform și a lui Kwon a fost amânat până la sfârșitul lui martie la solicitarea lui Kwon, conform deciziei instanței din Districtul de Sud al New York-ului.

Tags:
Write a comment