Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

MetaMask Lansează Funcția de Validare pentru Ethereum, Susținută de Consensys

ianuarie 21, 2024 Blog, ETHEREUM, Finanțe
MetaMask Lansează Funcția de Validare pentru Ethereum, Susținută de Consensys

MetaMask, aplicația populară de portofel cripto, s-a asociat cu Consensys Staking pentru a opera noduri de validare Ethereum în numele utilizatorilor dispuși să stake-uiască cel puțin 32 de ETH, echivalentul a aproximativ 80.000 de dolari.

Odată cu tranziția de la o rețea proof-of-work la o rețea proof-of-stake în septembrie 2022, cunoscută sub numele de „The Merge”, rețeaua Ethereum este acum securizată de astfel de validatoare. Mulți furnizori de staking permit utilizatorilor să își îmbine sume mai mici de fonduri pentru a atinge cerința de 32 de ETH necesară pentru a opera un validator, împărțind recompensele.

Noua ofertă de staking a MetaMask promite absența îmbinării fondurilor și a oricăror cerințe hardware sau software. În schimb, stake-ul de 32 de ETH este folosit pentru a opera un nod de validare prin serviciul Consensys Staking, care operează deja validatori reprezentând aproximativ 4% din totalul ETH staked.

MetaMask promite în prezent un randament anual de aproximativ 4% din recompense, înainte de a percepe o taxă de 10%, cu mențiunea că acest randament poate crește sau scădea datorită șanselor aleatorii inherent oricărui bloc al unui validator selectat pentru adăugarea la rețea.

În plus față de aceasta, MetaMask oferă și staking îmbinat prin furnizorii populari Lido și RocketPool, cu randamente publicitate mai scăzute de 3,53%, respectiv 3,14%.

Tags:
Write a comment