Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Bitcoin ETF-uri dețin acum aproape 4 miliarde de dolari în active

ianuarie 20, 2024 Binance, BITCOIN, Blog, Finanțe, Piețe
Bitcoin ETF-uri dețin acum aproape 4 miliarde de dolari în active

După șase zile complete de tranzacționare, cele nouă ETF-uri spot Bitcoin aprobate dețin acum 95.000 de bitcoin, aducând valoarea activelor sub administrare la aproape 4 miliarde de dolari.

Potrivit unor cifre preliminare distribuite de Eric Balchunas, analist senior ETF pentru Bloomberg, intrările de capital în cele nouă ETF-uri noi au depășit ieșirile din Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), care a văzut valoarea activelor sub administrare scăzând cu 2,8 miliarde de dolari în perioada de șase zile.

Dintre cele nouă ETF-uri, două s-au separat de restul: ETF-ul Fidelity (FBTC) și iShares al BlackRock (IBIT), care au înregistrat fiecare peste 1,2 miliarde de dolari în intrări în cele șase zile de tranzacționare. În timp ce ETF-ul Fidelity a avut puțin mai multe intrări, cel al BlackRock are în prezent puțin mai multe active sub administrare, cu 1,4 miliarde de dolari față de aproape 1,3 miliarde de dolari la Fidelity.

Cu toate acestea, ETF-ul Invesco (BTCO) pe locul trei a avut o creștere constantă; vineri a fost cea mai bună zi pentru intrări până acum, adunând peste 63 de milioane de dolari, deși activele sale sub administrare nu au trecut încă de pragul de 200 de milioane de dolari. ETF-ul VanEck (HODL) a avut, de asemenea, cea mai bună zi pentru intrări, aducând totalul activelor sub administrare peste 100 de milioane de dolari.

Vineri a fost, de asemenea, a treia cea mai mare volum de tranzacționare la nivelul ETF-urilor spot Bitcoin până acum, potrivit datelor de la The Block, cu cea mai mare parte a volumului capturat de GBTC.

Tags:
Write a comment