Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Bursa criptografică WOO X strânge 9 milioane de dolari pentru a îmbunătăți lichiditatea

ianuarie 18, 2024 Blog
Bursa criptografică WOO X strânge 9 milioane de dolari pentru a îmbunătăți lichiditatea

Bursa de criptomonede WOO X a asigurat 9 milioane de dolari în cea mai recentă rundă de finanțare de la investitori, inclusiv producătorul de cripto piață Wintermute, a spus compania.

Într-o declarație transmisă The Block, WOO a declarat că a primit finanțare proaspătă de la creatorii de piață desemnați, cu participarea Wintermute, Selini Capital, Time Research, Presto Labs, Pulsar, AlphaLab Capital, Efficient Frontier, Amber și Riverside Hedge.

„Suntem încântați să împărtășim relația extinsă a creatorilor de piață pe WOO X, după lansarea programului nostru DMM în august anul trecut”, a declarat Jack Tan, cofondatorul WOO, în declarație. „Așteptăm că lichiditatea pe WOO X se va îmbunătăți substanțial în următoarele câteva luni, începând cu piețele futures perpetue BTC și ETH și extinzându-se în futures perpetue altcoin și toate piețele spot.”

Woo a spus că și-a reînnoit modelul de afaceri în al treilea trimestru al anului trecut pentru a colabora cu mai mulți furnizori de lichidități pentru piețele futures spot și perpetue, în încercarea de a „depărta de un singur furnizor de lichidități, Kronos Research”.

În noiembrie 2023, Kronos s-a confruntat cu un hack care se pare că a dus la o pierdere estimată la 25 de milioane de dolari. Kronos a întrerupt toate tranzacțiile în urma evenimentului, care la un moment dat a dus la probleme la Woo X, schimbul care a fost incubat de Kronos și în care Kronos a servit ca un creator de piață cheie.

WOO X a întreprins diverse acțiuni pentru a-și reînnoi modelul de afaceri. „Unele acțiuni notabile includ actualizarea structurii sale de taxe, îmbunătățirea infrastructurii tehnologice pentru a susține cotarea simultană a multor DMM-uri, introducerea unei reduceri de producător în USDT și lansarea unui grup de recompense DMM pentru a stimula în continuare DMM-urile să ofere lichiditate pe WOO X”, a spus compania în declarația de joi.

Planuri de creștere a lichidității
Bursa intenționează să lanseze un program DMM pentru piețele sale spot în primul trimestru al acestui an. „În mod colectiv, aceste inițiative vor permite WOO X să atingă o rată de custodie de 100% până în al doilea trimestru al acestui an”, a adăugat compania.

Compania intenționează să folosească fondurile nou strânse pentru extinderea pieței sale globale și să obțină licențe de reglementare, potrivit declarației. Tan a remarcat că scopul principal al finanțării a fost „alinierea intereselor furnizorilor de lichidități”, mai degrabă decât strângerea de capital, deoarece runda a fost participată de formatorii de piață care s-au angajat să îmbunătățească lichiditatea pe WOO X.

Tags:
Write a comment