Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Tehnicile Bitcoin sugerează o retragere mai profundă la 38.000 USD

ianuarie 15, 2024 BITCOIN, Blog, Finanțe, Piețe
Tehnicile Bitcoin sugerează o retragere mai profundă la 38.000 USD

Bitcoin (BTC) a scăzut cu peste 5%, până la 42.600 USD, de când ETF-urile spot au debutat joi în SUA, în ceea ce pare a fi o acțiune clasică de preț „sell the fact”.
Vânzarea ar putea continua pe termen scurt, conform analizei modelelor de preț ai bitcoin și a indicatorilor tehnici de către 10x Research.

„Corectarea semnalelor de divergență RSI a Bitcoin”, a spus 10x Research, condus de Markus Thielen, într-o notă adresată clienților luni, adăugând că retragerea s-ar putea epuiza în apropierea nivelului de suport dinamic de 38.000 USD.

O divergență de urs are loc atunci când prețurile ating o nouă extremă, iar indicatorii de impuls, cum ar fi indicele de putere relativă (RSI), nu o fac, sugerând o epuizare în sus.

BTC a atins un maxim de doi ani de peste 49.000 USD săptămâna trecută, pe care RSI-ul pe 14 zile nu a reușit să-l confirme, așa cum se vede în graficul de mai jos. Scăderea ulterioară a prețului a validat divergența de urs.

The RSI produced a lower a high last week as prices topped $49,000 for the first time since December 2021. (TradingView/CoinDesk)

Histograma MACD, folosită pentru a măsura puterea și schimbările tendinței, a trecut sub zero, semnalând o schimbare în scădere a impulsului.
Potrivit lui Thielen, investitorii în ETF-ul Grayscale, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), trecerea la alte opțiuni cu taxe reduse va cântări probabil prețul bitcoin. În timp ce Grayscale percepe 1,5%, alți manageri de active precum BlackRock percepe 0,25%. GBTC, fost un trust închis, este unul dintre cei mai mari deținători de bitcoin, cu o rezervă de monede de peste 27 de miliarde de dolari. Acțiunile GBTC au început să se tranzacționeze în 2013 și au devenit rambursabile pe 11 ianuarie.
„Grayscale pariază că investitorii vor renunța treptat la oferta lor de ETF cu comisioane anuale de administrare de 1,5% (din cauza considerației fiscale) în loc să aleagă alte companii de renume care oferă cu 80% mai puține comisioane. Au existat multe știri negative în jurul companiei-mamă DCG și Grayscale în sine, în special percepând o taxă de administrare de 2,0% pentru un produs care la un moment dat s-a tranzacționat cu o reducere de 50% față de valoarea activului său net – prin urmare, suprataxând deținătorii de GBTC (27 miliarde de dolari capitalizare de piață)”, a spus 10x.

Tags:
Write a comment