Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Binance plasează „etichetă de monitorizare” pe 10 criptoactive, inclusiv Monero și Zcash

ianuarie 4, 2024 Blog, Finanțe, Piețe

Binance a avertizat că ANT, FIRO, KP3R, MDX, MOB, REEF, VAI, XMR, ZEC și ZEN prezintă volatilitate și riscuri mai mari.

Binance a plasat „etichete de monitorizare” pe o mulțime de monede și jetoane – inclusiv câteva monede importante de confidențialitate – avertizând că este posibil ca aceste active să nu mai îndeplinească criteriile de listare ale bursei.

Cel mai mare schimb de schimb din lume a declarat într-o declarație joi că va extinde eticheta de monitorizare la ANT, FIRO, KP3R, MDX, MOB, REEF, VAI, XMR -9,49%
, ZEC -11,41%
și ZEN.

„Jetoanele cu eticheta de monitorizare prezintă o volatilitate și riscuri semnificativ mai mari în comparație cu alte jetoane listate”, a spus Binance. „Aceste jetoane sunt monitorizate îndeaproape, cu analize regulate efectuate. Rețineți că jetoanele cu eticheta de monitorizare riscă să nu mai îndeplinească criteriile noastre de listare și să fie eliminate de pe platformă.”

Binance a adăugat că utilizatorii trebuie să treacă testele corespunzătoare la fiecare 90 de zile pentru a obține acces la tranzacționare la aceste jetoane etichetate cu eticheta de monitorizare.

„Eticheta de monitorizare a fost plasată pe FIRO împreună cu alte monede de confidențialitate din cauza presiunii crescute de reglementare, inclusiv din partea MiCA, a inițiativelor recente din partea autorităților de reglementare din SUA și a conformității cu acordul Binance cu US DoJ”, a declarat Reuben Yap, cofondatorul Firo. Blocul.

„Cu toate acestea, am fost în discuții active cu Binance pe această temă din septembrie 2023 și până acum propunerea noastră de a implementa adresele de schimb a fost primită pozitiv”, a adăugat Yap. „Salutăm dialogul activ cu Binance și deschiderea acestora de a lucra împreună pentru a găsi o soluție reciproc avantajoasă și suntem încrezători că Exchange Addresses echilibrează cerințele de conformitate cu schimburile fără a sacrifica confidențialitatea utilizatorilor.”

Săptămâna trecută, OKX a luat măsuri și împotriva monedelor precum ANT, XMR, ZEC și ZEN. OKX a spus că va elimina mai multe perechi de tranzacționare, inclusiv ANT-USDC, XMR-BTC, XMR-ETH, XMR-USDT, XMR-USDC, ZEC-BTC, ZEC-USDT, ZEC-USDC, ZEN-BTC și ZEN-USDT.

Tags:
Write a comment