Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Blockchain-ul sud-coreean Klaytn integrează platforma de aur RWA DeFi

ianuarie 3, 2024 Blog, Finanțe

Klaytn KLAY -3,47%
Fundația, instituția din spatele blockchain-ului public Klaytn, născut în Coreea de Sud, a anunțat astăzi că a integrat $GPC (Gold-Pegged Coin) și platforma DeFi Goldstation care susține în blockchain-ul său.

Klaytn, blockchain-ul dezvoltat de gigantul sud-coreean al internetului Kakao, a declarat într-o declarație împărtășită cu The Block că CREDER, o firmă de transformare digitală din Coreea de Sud, a lansat jetonul $GPC, făcându-l primul jeton de aur oferit în afara DeFi. de Ethereum. Este, de asemenea, primul aur tokenizat care nu percepe o taxă procentuală pentru tranzacții, potrivit Klaytn.

Klaytn a spus că utilizatorii $GPC vor beneficia de taxele scăzute de gaz ale blockchain-ului Klaytn, permițându-le să aloce investiții mici pentru a cumpăra aur. Eliminarea taxelor de tranzacție bazate pe procente ar putea asigura, de asemenea, rentabilitatea tranzacționării cu jetoane de aur pe DeFi, a adăugat Klaytn.

„Fundația Klaytn a lucrat împreună cu pregătirea meticuloasă a CREDER pentru $GPC și Goldstation”, a declarat Sam Seo, directorul reprezentativ al Fundației Klaytn, în declarație. „În continuare, vom coopera strâns cu aceștia pentru a oferi proiecte de tokenizare RWA metal mai diverse pentru piețele interne și globale.”

Goldstation a declarat că va începe serviciile, inclusiv miza $GPC, pe 24 ianuarie. Platforma intenționează să înceapă prin a deservi rezidenții sud-coreeni, dar intenționează să se lanseze la nivel global în viitor.

Blockchain Klaytn și-a extins cazurile de utilizare la DeFi, tokenizarea activelor din lumea reală și proiectul-pilot CBDC al Băncii Coreei. De exemplu, în noiembrie, a încheiat un parteneriat cu o unitate de transport maritim a Korindo, un conglomerat indonezian, pentru a explora practicile de tokenizare cu activele legate de nave.

Tags:
Write a comment