Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Sesiunea de tranzacționare sălbatică vede tokenul TRB al lui Tellor alunecând de la 720 USD la 180 USD în ore

ianuarie 2, 2024 Blog, TRB

Futurile care urmăresc simbolul mai puțin cunoscut au evaporat 68 de milioane de dolari în pariuri cu efect de levier într-o perioadă de 24 de ore.

O piață relativ nelichidă și pozițiile de tranzacționare probabil cu supralevier au împins prețurile token-urilor TRB ale Tellor cu peste 250% în 24 de ore sâmbătă, doar pentru ca criptomoneda să scadă și să scadă cu 70% de la un vârf pe viață stabilit duminică.
Tellor este un așa-numit protocol oracle care utilizează instrumente bazate pe blockchain pentru a prelua și partaja date între diferite rețele. Criptomoneda sa nativă, TRB, este folosită pentru a recompensa utilizatorii și furnizorii de date care miză monedele pentru a menține securitatea rețelei.

O sesiune de tip rollercoaster din weekend a văzut că contractele futures TRB au sărit de la nivelul de 180 USD la 737 USD pe schimbul cripto OKX, cu prețuri spot la bursă și Binance ajungând la 550 USD.

Comercianții probabil au plasat pariuri cu efect de îndatorare excesiv asupra creșterii și mai mari a prețurilor, dar au fost prinși în ofsaid pe măsură ce a început o cascadă de lichidare – zguduind prețurile cu peste 70% pentru a tranzacționa aproape de nivelul de 175 USD. Datele arată că întreaga mișcare a prețurilor a avut loc pe o perioadă de aproximativ șase ore.

Volatilitatea prețurilor a culminat cu pariuri scurte în valoare de aproape 40 de milioane de dolari și 17 milioane de dolari în lungi sau pariuri pe prețuri mai mari, care urmează să fie lichidate pentru a stabili o cifră record pentru futures TRB.

TRB prices dropped from $730 to under $180 within hours. (TradingView)

Prețurile TRB au scăzut de la 730 USD la sub 180 USD în câteva ore. (TradingView)

Datele urmărite și citate de instrumentul de analiză în lanț Lookonchain sugerează că un portofel legat de echipa de dezvoltare a lui Tellor ar fi transferat jetoane în valoare de 2,4 milioane de dolari către schimbul de criptomonede Coinbase – unde jetoanele au fost probabil vândute – contribuind la scăderea prețului.

În ciuda colapsului, TRB este încă în creștere cu peste 1.000% pe o bază anuală – alăturându-se unuia dintre pariurile cu cele mai bune performanțe ale anului trecut alături de jetoanele de ecosistem SOL și Ethereum ale Solana.
Cu toate acestea, discuțiile despre TRB în cercurile cripto a rămas relativ mai scăzute decât tokenurile populare, cum ar fi SOL, ceea ce sugerează că majoritatea volumelor și a interesului de tranzacționare au provenit de la un grup mai mic de comercianți.

Tags:
Write a comment