Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

21 de zile până la Bitcoin Halving; se preconizează investiţii de $1 trilion în BTC prin ETF-uri

martie 30, 2024 BITCOIN, Blog
21 de zile până la Bitcoin Halving; se preconizează investiţii de $1 trilion în BTC prin ETF-uri

Puncte cheie

  • Mai sunt 21 de zile până la halving-ul Bitcoin, iar comunitatea crypto continuă să lanseze predicții optimiste în timp ce BTC se tranzacționează peste 70.000 de dolari.
  • Cypherpunk-ul Adam Back se așteaptă ca BTC să atingă noi maxime istorice (ATH) în acest weekend.
  • Directorul tehnic al Bitwise a declarat recent că 1 trilion de dolari ar putea intra curând pe piața Bitcoin prin intermediul ETF-urilor.

Mai sunt 21 de zile până la halving-ul Bitcoin care va avea loc vineri, 19 aprilie. În așteptarea acestui eveniment important, investitorii se pregătesc pentru fluctuațiile de preț care îi sunt asociate în mod obișnuit.

Halving-ul precedent al Bitcoin, care are loc aproximativ la fiecare patru ani și reduce recompensele pentru minarea unui bloc la jumătate, a dus la un indice de volatilitate care depășește 9% pentru Bitcoin (BTC).

Traiectoria pretului Bitcoin
Traiectoria pretului Bitcoin

Bitcoin continuă să se tranzacționeze peste nivelul important de 70.000 de dolari, iar la momentul scrierii acestui articol, BTC se tranzacționează pe verde, iar moneda a crescut cu peste 10% în ultimele șapte zile, potrivit CoinMarketCap.

Predicții optimiste privind prețul Bitcoin și piața crypto

Există diverse predicții optimiste importante cu privire la prețul Bitcoin pentru viitorul apropiat și piața criptomonedelor în general.

Prima dintre ele vine de la cypherpunk-ul Adam Back, care se așteaptă ca Bitcoin să atingă noi maxime istorice (ATH) în acest weekend.

Într-o postare pe X, el enumeră factorii care ar putea determina creșterea bruscă a prețului Bitcoin printre care faptul că tradfi e offline deci nu poate exista un dump pe $GBTC din cauza falimentelor.

De asemenea, Back a menționat exchange-ul crypto Deribit care se pregătește pentru o săptămână istorică, deoarece platforma anticipează una dintre cele mai mari expirări ale contractelor de opțiuni, cu peste 15 miliarde de dolari în opțiuni pe BTC și ETH azi.

Nivelurile de preț menționate în anunțul de pe X al Deribit sunt mai mari decât valorile obișnuite („low Max Pain levels”), sugerând o posibilă creștere a volatilității pe piața criptomonedelor.

O altă predicție optimistă pentru piața Bitcoin vine de la directorul tehnic al Bitwise, Matt Hougan.

Într-o notă recentă pentru investitorii săptămânali, Hougan a afirmat că instituțiile sunt așteptate să investească peste 1 trilion de dolari în Bitcoin prin intermediul ETF-urilor în anul următor.

Hougan a reflectat asupra perspectivelor și provocărilor pe care le pot întâmpina investitorii în spațiul crypto.

CEO-ul BlackRock, Larry Fink, a evidențiat de asemenea ETF-ul lor pe Bitcoin, care înregistrează o creștere fără precedent, devenind cel mai rapid ETF aflat vreodată în creștere.

Acesta și-a exprimat optimismul cu privire la viabilitatea pe termen lung a Bitcoin.

Tags:
Write a comment