Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Tokenuri ARB în valoare de 2,32 miliarde de dolari vor fi deblocați pe 16 martie

martie 14, 2024 Binance, Blog, Finanțe, Persoane, Piețe
Tokenuri ARB în valoare de 2,32 miliarde de dolari vor fi deblocați pe 16 martie

Arbitrum pregătit pentru o lansare majoră de tokenuri

Arbitrum, o rețea blockchain de tip Layer-2, se află în pragul unui eveniment crucial cu deblocarea a 2,32 miliarde de dolari în tokenuri Arbitrum (ARB) investite, programată pentru 16 martie. Acest eveniment este pregătit să marcheze un reper semnificativ pentru platformă, având implicații pentru piața criptomonedelor în ansamblu.

Detalii despre deblocarea a Arbitrum

Token Unlocks, un furnizor de date, raportează că aproximativ 1,1 miliarde de tokenuri ARB blocate, constituind aproximativ 76% din oferta circulantă a tokenului, vor deveni disponibile.

Tokenuri ARB în valoare de 2,32 miliarde de dolari vor fi deblocați pe 16 martie

O porțiune substanțială din aceste tokenuri, 673,5 milioane evaluați la aproximativ 1,41 miliarde de dolari, este alocată echipei și consilierilor Arbitrum. Între timp, investitorii vor vedea 438,25 milioane de tokenuri, în valoare de aproximativ 915 milioane de dolari, eliberate pe piață.

Acest eveniment, cunoscut sub numele de „Cliff Unlock,” va introduce o sumă semnificativă de tokenuri pe piață, în loc să le distribuie treptat.

Deblocările sunt utilizate în mod tipic pentru a preveni vânzările masive ale investitorilor timpurii sau ale membrilor echipei de proiect. După 16 martie, Arbitrum plănuiește să continue eliberarea unei anumite cantități de tokenuri la fiecare patru săptămâni timp de patru ani.

Comunitatea criptomonedelor monitorizează îndeaproape evenimentul, anticipând potențiale fluctuații de preț pentru token-urile ARB. În timp ce unii prevăd o creștere a pozițiilor scurte împotriva token-ului, alții și-au lichidat deja deținerile în anticiparea deblocării.

Impactul pe piață și precedente istorice

Evenimentele de deblocare cresc în general lichiditatea pieței, dar sunt adesea văzute ca catalizatori negativi pentru prețul unei criptomonede. Conform unui studiu realizat de firma de analiză crypto The Tie, deblocările care reprezintă mai mult de 100% din volumul mediu zilnic de tranzacționare tind să aibă un impact negativ asupra prețului tokenului.

Pe de altă parte, unii observatori ai pieței indică exemple anterioare, cum ar fi tokenul SOL al Solana, care a văzut o creștere a prețului după un eveniment similar de deblocare, contrazicând așteptările de scădere a prețului.

În contextul unei tendințe general pozitive în sectorul Layer-2, ARB a rămas în urma competitorilor săi, devenind cel mai slab performer dintre primele cinci tokenuri L2. În ciuda acestui fapt, Arbitrum își menține poziția ca cea mai mare rețea Layer-2 bazată pe Ethereum, cu o valoare totală a activelor blocate de 3,6 miliarde de dolari.

ARB, 1H timeframe

La momentul actual, ARB se tranzacționează la 2,18 dolari, marcând o creștere de 8% în ultimele 24 de ore.

Tags:
3 Comments
 • AlexC1989 02:50 martie 14, 2024

  Interesant. Parerile sunt impartite cu actionea pretului in acea perioada. Eu cred ca desi lumea se asteapta la un dump, vom avea un pump. DYOR

  • Decizia de a debloca tokenurile ARB pe 16 martie indică faptul că aceste tokenuri vor deveni disponibile pentru tranzacționare sau pentru alte activități, cum ar fi staking-ul sau participarea la diverse produse și servicii oferite pe platforma Arbitrum.

   Este posibil ca această deblocare să aibă un impact asupra prețului și lichidității tokenurilor ARB, iar investitorii și utilizatorii platformei Arbitrum ar trebui să fie conștienți de această schimbare și să își planifice acțiunile în consecință. De asemenea, este important să se înțeleagă toate aspectele legate de riscurile și beneficiile asociate cu detinerea și utilizarea tokenurilor ARB.

 • tiasoltia 03:40 martie 14, 2024

  As we speak, $ARB este mult prea undervalued dpdv pret & mkcap a.i. sa sufere un dump considerabil.

  Din punctul meu de vedere, de-abia dupa acest “mare unlock”, de care toata lumea vorbeste de 5-6 luni incoace, va incepe cu adevarat price action-ul in trend agresiv ascendent pt $ARB 🔥🔥🔥

Write a comment