Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

DAO-ul Arbitrum a retras o propunere de finanțare a costurilor de apărare legală ale dezvoltatorilor Tornado Cash.

martie 10, 2024 Binance, Finanțe, Persoane
DAO-ul Arbitrum a retras o propunere de finanțare a costurilor de apărare legală ale dezvoltatorilor Tornado Cash.

Propunerea viza alocarea a aproape 1,3 milioane de dolari în ARB tokeni din portofelul comunității în sprijinul lui Roman Storm și Alexey Pertsev, dezvoltatorii cripto mixerului Tornado Cash. Bugetul putea fi, de asemenea, folosit pentru eforturi de relații publice și promovarea tehnologiilor de păstrare a confidențialității.

Inițiatorul propunerii a fost delegatul pseudonim DK, care a depus propunerea pe 7 martie, solicitând o “apărare legală robustă” pentru dezvoltatori. Potrivit unui purtător de cuvânt al Arbitrum, propunerea a fost ulterior ștearsă la solicitarea autorului.

“Pot confirma că forumul a fost eliminat la cererea autorului propunerii.”

Motivația din spatele acestei modificări rămâne neclară. Cointelegraph a încercat să ia legătura cu DK, dar încă nu a primit un răspuns.

În conformitate cu acuzațiile aduse Tornado Cash și fondatorilor săi, platforma a spălat peste 1 miliard de dolari în fonduri ilicite, inclusiv bani legați de organizația de hacking Lazarus Group. Statele Unite i-au acuzat pe dezvoltatori de spălare de bani, încălcări ale sancțiunilor și gestionarea unei afaceri de transfer de bani neautorizată.

Pertsev a fost arestat în august 2022 în Olanda, în timp ce Storm a fost arestat de Biroul Federal de Investigații în august 2023. Roman Semenov, al treilea cofondator Tornado Cash, rămâne în libertate.

Susținătorii Tornado Cash susțin că furnizează doar software pentru transmiterea descentralizată a banilor și nu se angajează direct în transmiterea de bani în sine. Represiunea asupra platformei a fost, de asemenea, considerată o amenințare la adresa dezvoltatorilor care lucrează la aplicații orientate spre confidențialitate.

Dezvoltatorii au întâmpinat și alte probleme financiare. Platforma de crowdfunding GoFundMe a anulat o campanie de strângere de fonduri destinată colectării taxelor legale pentru Storm și Pertsev la 16 februarie, invocând încălcarea termenilor lor de serviciu, care ar putea “expune GoFundMe, angajații săi sau utilizatorii săi la orice tip de prejudiciu sau răspundere.”

Tags:
Write a comment