Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Al 48-lea Proiect pe Binance Launchpool

martie 6, 2024 Binance, Launchpool
Al 48-lea Proiect pe Binance Launchpool

Aevo se remarcă ca o adiție notabilă în peisajul finanțelor descentralizate (DeFi), distingându-se ca o platformă de schimb de derivate de înaltă performanță, concentrându-se în principal pe opțiuni și contracte perpetue.

Spre deosebire de exchange-urile centralizate, Aevo utilizează tehnologia blockchain pentru a oferi un mediu de tranzacționare care nu este doar sigur, dar și transparent și eficient.

Fundamentele lui Aevo

La baza sa, Aevo funcționează ca o platform[ descentralizată de derivate (DEX) cu un accent puternic pe tranzacționarea de opțiuni și contracte perpetue, deseori referite ca „perpetuals”.

Este proiectată să opereze în cadrul ecosistemului blockchain, oferind o alternativă sigură și transparentă față de platformele centralizate.

Caracteristici cheie ale lui Aevo:

Focus: Specializată în tranzacționarea opțiunilor și contractelor perpetue.

Tehnologie: Implementează un EVM (Ethereum Virtual Machine) personalizat care se conectează la Ethereum, îmbunătățind scalabilitatea și performanța.

Order Book: Operat off-chain, ceea ce permite potrivirea rapidă a comenzilor.

Lichidare: Se realizează on-chain prin contracte inteligente, garantând transparența și securitatea tranzacțiilor.

Aprovizionare Maximă de Tokenuri: Limitată la 1 miliard de token-uri AEVO, indicând un model economic bine gândit.

Caracteristici și dezvoltări recente

Aevo introduce mai multe caracteristici inovative care satisfac necesitățile traderilor moderni. O caracteristică de bază a platformei este contul său de marjă combinat, care suportă atât opțiuni, cât și contracte perpetue, împreună cu alte produse financiare într-un singur cont.

Acest lucru permite traderilor să-și gestioneze pozițiile mai eficient, să-și simplifice strategia de tranzacționare și să-și optimizeze gestionarea portofoliului.

Utilizarea unui order book off-chain de către Aevo este o decizie arhitecturală cheie, oferind potriviri rapide ale comenzilor și taxe de tranzacție considerabil reduse față de cărțile de ordine on-chain tradiționale.

În același timp, Aevo asigură securitatea și transparența tranzacțiilor prin lichidarea on-chain, profitând de robustețea contractelor inteligente.

Repere recente:

Integrarea în Binance Launchpool: Participarea lui Aevo în Binance Launchpool pe 8 martie 2024 reprezintă un moment important în evoluția sa, permițând utilizatorilor să acumuleze token-uri AEVO prin staking de BNB și FDUSD. Această inițiativă nu numai că extinde reach-ul proiectului, dar îi și îmbunătățește vizibilitatea în cadrul ecosistemului de criptomonede.

Listarea pe Binance: Programată pentru 13 martie 2024, listarea token-urilor AEVO pe Binance, cu mai multe perechi de tranzacționare disponibile, oferă traderilor acces direct la cumpărarea și vânzarea de token-uri AEVO pe una dintre cele mai prestigioase burse de criptomonede din lume.

Aevo se distinge în spațiul aglomerat DeFi prin oferirea unei platforme de tranzacționare descentralizate de derivate de înaltă performanță, cu un focus pe opțiuni și contracte perpetue.

Prin combinarea potrivirii comenzilor off-chain cu lichidarea on-chain, Aevo nu doar că asigură tranzacții rapide și eficiente, dar menține și securitatea și transparența oferite de blockchain-ul Ethereum.

Cu lansarea strategică pe Binance Launchpool și iminenta listare pe Binance, Aevo este poziționat să facă un impact semnificativ în lumea finanțelor descentralizate, oferind traderilor o platformă inovatoare pentru gestionarea tranzacțiilor cu derivate.

Tags:
Write a comment