Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Capitalizarea de piață a Solanei depășește BNB, asigurându-și poziția a patra

februarie 13, 2024 SOLANA
Capitalizarea de piață a Solanei depășește BNB, asigurându-și poziția a patra

Tokenul SOL al Solanei a depășit tokenul BNB al Binance pentru a deveni a patra cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață.

În ultimele 24 de ore până la ora 1:50 pm UTC, tokenul SOL a crescut cu 7,56%, tranzacționându-se la 112,52 dolari și depășind astfel moneda BNB. Capitalizarea de piață a Solanei, în valoare de 49,36 miliarde de dolari, este cu 1,74% mai mare decât capitalizarea de piață de 48,5 miliarde de dolari a BNB, conform datelor CoinMarketCap.

Această creștere a prețului Solanei a avut loc în aceeași zi în care indicele Crypto Fear and Greed a atins cel mai înalt nivel din noiembrie 2021, când Bitcoin a atins 69.000 de dolari. Această creștere a survenit cu o zi după ce Bitcoin a depășit 50.000 de dolari pentru prima dată din decembrie 2021.

Deși rețeaua Solana a avut o întrerupere semnificativă la data de 6 februarie, tokenul SOL a reușit să depășească BNB. Aprobarea on-chain a Constituției Pyth DAO a contribuit probabil la această creștere. Propunerea viza ratificarea Constituției Pyth DAO ca cadru de luare a deciziilor pentru Pyth DAO, organizația autonomă descentralizată (DAO) care guvernează rețeaua Pyth.

Pyth DAO Constitution Governance Vote. Source: app.realms.today

În ciuda recentei întreruperi a Solanei, SOL a înregistrat o creștere de 19,99% în ultimele șapte zile. Totuși, acesta este în prezent cu 57% mai mic decât maximul său istoric de 260,06 dolari, înregistrat la 6 noiembrie 2021.

Pe 12 februarie, capitolul 2 al smartphone-ului Solana Mobile a înregistrat 100.000 de precomenzi în mai puțin de 30 de zile. Pentru comparație, Solana a avut nevoie de aproape un an pentru a vinde 20.000 de smartphone-uri Solana Saga.

După acest eveniment de referință, fereastra de precomandă pentru achiziționarea noului telefon Solana de 450 de dolari se va închide pe 14 februarie, conform anunțului Solana Mobile pe contul său verificat X (anterior Twitter). Smartphone-urile vor începe să fie livrate la începutul anului 2025.

În același timp, tokenul BNB a avut dificultăți în a câștiga tracțiune în contextul provocărilor reglementare în curs ale Binance. La data de 12 februarie, data sentinței fondatorului Binance, Changpeng Zhao, a fost amânată de la 23 februarie la 30 aprilie. Zhao se află în prezent sub o cauțiune de 175 de milioane de dolari și locuiește în SUA.

Tags:
1 Comment
  • tiasoltia 20:58 februarie 13, 2024

    $SOL este singura care are cu adevarat sanse sa se apropie de Regina Alts $ETH.
    Restul? Doar vorbe!

Write a comment