Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Monede Vechi vs. Monede Noi: Care Sunt Investițiile Mai Bune?

februarie 8, 2024 Blog, Finanțe, Persoane, Piețe
Monede Vechi vs. Monede Noi: Care Sunt Investițiile Mai Bune?

Una dintre cele mai frecvente aspecte pe care le observ atunci când primesc întrebări cu privire la portofoliile pe termen lung este dacă este mai bine să te concentrezi pe investițiile în monede vechi sau în monede noi care au fost lansate recent. De obicei, sugerez membrilor să se concentreze pe monedele mai noi din diverse motive, pe care doresc să le discut astăzi. Există cu siguranță excepții, cum ar fi INJ sau SOL, dar în general cred că monedele noi au un potențial de creștere mai mare, pot genera mai mult sentiment și au o presiune de vânzare mai mică.

Potențial mare de creștere: În primul rând, majoritatea monedelor noi oferă randamente potențiale mai mari datorită evaluărilor lor mai mici. Privind doar cifrele și ignorând fundamentalele, activele evaluate sub 100 de milioane de dolari au o probabilitate mai mare să ofere randamente mai mari decât activele evaluate la peste 1 miliard de dolari. Este nevoie de mai puțină bani pentru a multiplica valorile acestora. Asta nu înseamnă că oricare activ evaluat sub 100 de milioane de dolari îți va oferi randamente mari, ci doar că probabilitatea este mai mare.

Sentiment: Investitorii tind să pună mai mult accent pe proiectele noi care introduc inovații sau cazuri de utilizare noi care pot perturba piața cripto. Este mai dificil să generezi sentiment pozitiv pentru un produs pe care piața îl cunoaște și l-a prețuit în comparație cu produsele noi pe care piața poate că nu le-a auzit niciodată anterior. Dacă ne uităm la gaming-ul tradițional, de exemplu, gamerii de retail se uită în mod obișnuit la noile jocuri care sunt lansate în loc să cumpere jocuri mai vechi, chiar dacă acestea erau bune în trecut.

Nivele de rezistență: Proiectele mai vechi au grafice mai vechi. Aceasta înseamnă că nivelele de rezistență sunt clare pentru traderi, atât pe intervalele de timp mai mici, cât și pe cele mai mari. Monedele noi au grafice noi. Nu există nivele de rezistență psihologice care să țină prețul unui activ în jos. Aceste token-uri sunt în descoperirea prețului pentru o perioadă extinsă și, prin urmare, deseori se comportă mai bine. Descoperirea prețului cuplată cu sentimentul sub acțiunea prețurilor optimiste sunt condiții potrivite pentru ca un token să se comporte bine.

Presiune de vânzare: În plus, există mulți cumpărători blocați în monede mai vechi care și-au ținut activele în pierdere timp de săptămâni și luni. Mulți dintre ei tind să-și vândă activele când ajung la punctul de echilibru. Acest lucru poate ține deseori prețul unui token în jos, în special atunci când nu există suficientă cerere pentru un token. Monedele noi nu au vânzători blocați, deoarece nu au existat în ultimul ciclu bullish.

Desigur, există excepții pentru fiecare dintre punctele menționate mai sus. În cele din urmă, cred că depinde de toleranța ta la risc dacă vrei să investești în monede mai vechi sau în monede noi. Monedele mai vechi sunt adesea considerate pariuri mai sigure, deoarece au evaluări mai mari, ceea ce le face mai puțin volatile și produse stabilite. Monedele noi sunt mai volatile datorită evaluărilor lor mai mici. De asemenea, adesea au produse incomplete și aproape nicio validare. Aceasta le face jocuri de risc mai mari în comparație cu monedele mai vechi. Cu toate acestea, așa cum am spus, randamentele potențiale sunt, de asemenea, mai mari pentru proiectele noi.

În timp ce sugerez să te concentrezi pe monedele mai noi, este întotdeauna înțelept să aloci, de asemenea, fonduri către proiecte mai vechi care au arătat progres continuu pe parcursul pieței bear. Acest lucru include proiecte precum INJ, FET, RNDR, SOL, LINK sau PYR. De obicei, construiesc saci mai mari în jurul acestor token-uri deoarece sunt mai sigure, dar alocați, de asemenea, o mare parte din fonduri către proiecte mai noi, deoarece acestea pot aduce potențiale randamente mari.

Tags:
Write a comment