Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

ZIUA “FED”

ianuarie 30, 2024 Binance, Blog, Finanțe, Persoane

Salutare tuturor,

Mâine, FOMC va anunța prima decizie privind rata dobânzii pentru anul 2024. Iată la ce mă aștept în “Ziua FED” de mâine:

Așteptări privind reducerile de dobânzi în 2024: Comitetul Federal pentru Operațiuni pe Piața Deschisă (FOMC) probabil se va concentra pe comunicarea faptului că nu se grăbesc să reducă costurile împrumuturilor, în ciuda anticipărilor pieței privind reducerile de dobânzi. Federația a indicat anterior posibile reduceri de dobânzi în 2024, dar cei responsabili încearcă să tempereze așteptările pieței, mutând cronologia anticipată pentru prima reducere de la martie la mai.

Dinamica inflației și a creșterii economice: Inflația este încă peste ținta de 2% a Fed-ului, dar se îndreaptă în direcția corectă. Cu toate acestea, starea economiei SUA, care arată o anumită forță, evidențiată de cheltuielile consumatorilor mai mari decât se aștepta și de creșterea din ultima parte a anului 2023, sugerează că reduceri agresive ale dobânzilor ar putea să nu fie încă necesare. Fed-ul va trebui să echilibreze controlul inflației cu menținerea creșterii economice.

Comunicarea președintelui Fed Jerome Powell: Accentul va fi pus pe modul în care Powell își exprimă planurile viitoare ale Fed-ului în conferința de presă post-ședință. El va reprezenta opinia colectivă a FOMC, care include membri noi cu o poziție vocală împotriva grăbirii reducerilor de dobânzi.

Traseul inflației și răspunsul Fed-ului: În timp ce inflația scade, Fed-ul ar putea începe să reducă dobânzile înainte de a atinge oficial obiectivul de 2%. Exactul pragului pentru acțiune și ritmul reducerilor de dobânzi în răspuns la indicatorii economici și inflație în schimbare vor fi subiecte cruciale. Se va evalua eficacitatea politicilor restrictive existente și necesitatea potențială a altor măsuri pentru controlul inflației.

Perspectivele unei aterizări ușoare și a viitoarelor reduceri de dobânzi: Fed-ul vizează realizarea unei “aterizări ușoare”, echilibrând controlul inflației cu evitarea unei recesiuni. Natur

ea viitoarelor reduceri de dobânzi, dacă au loc, va fi probabil mai graduală și mai precaută în comparație cu ciclurile anterioare. Fed-ul își propune să evite relaxarea prematură a politicilor și să riște o recrudescență a inflației.

În rezumat, se așteaptă ca ședința FOMC să transmită o abordare precaută și măsurată față de viitoarele reduceri de dobânzi, cu o atenție deosebită la indicatorii economici în curs și tendințele inflației.

Tags:
Write a comment