Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

SEC amână decizia privind ETF-ul propus de Fidelity pentru Ethereum spot până în martie.

ianuarie 19, 2024 Binance, Blog, Finanțe, Piețe
SEC amână decizia privind ETF-ul propus de Fidelity pentru Ethereum spot până în martie.

Comisia pentru Valori Mobiliare și Bursă (SEC) a prelungit termenul pentru luarea unei decizii privind propunerea Fidelity pentru un fond tranzacționabil Ethereum spot 📷 ETH -2.42%📷 până la data de 5 martie, conform unei înregistrări de joi.

“Comisia consideră potrivit să desemneze un interval mai lung pentru a lua măsuri asupra schimbării propuse a regulilor, astfel încât să aibă suficient timp pentru a examina propunerea și problemele ridicate în cadrul acesteia,” a declarat SEC.

Fidelity a depus cererea pentru Fondul Ethereum Fidelity în noiembrie, menționând în propunerea sa o hotărâre judecătorească din anul precedent, în care judecătorii au afirmat că SEC nu a prezentat un motiv coerent pentru respingerea ETF-urilor spot cripto, în timp ce a permis produse bazate pe futures.

SEC va avea acum mai mult timp pentru a decide dacă să aprobe, să respingă sau să inițieze proceduri.

AMÂNAREA ERA AȘTEPTATĂ

Analistul ETF de la Bloomberg Intelligence, James Seyffart, a indicat că amânarea de către SEC era anticipată.

“Fidelity ETF pentru Ethereum a fost amânat acum. Complet anticipat. Datele cu adevărat relevante sunt la sfârșitul lunii mai, în opinia mea,” a scris Seyffart într-o postare pe X.

Săptămâna trecută, SEC a autorizat 11 ETF-uri Bitcoin spot să înceapă tranzacționarea, ceea ce a generat speculații în industrie cu privire la un ETF Ethereum spot.

Fidelity s-a alăturat gigantului BlackRock la sfârșitul anului trecut în cursa pentru un ETF Ethereum spot. Cu o lună înainte ca aceste companii să depună cererea pentru produsele spot, ETF-urile pentru contractele futures Ethereum au devenit active.

“Faptul că au permis listarea ETF-urilor bazate pe futures este suficient pentru a spune că se gândesc la Ethereum la fel ca la Bitcoin, iar din acest lucru putem deduce că probabil nu îl consideră un titlu și nu vor reglementa în acest mod,” a declarat Stuart Barton, co-fondator al Volatility Shares, săptămâna trecută.

Tags:
1 Comment
Write a comment