Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Riscurile negative ale Bitcoin rămân în ciuda succesului timpuriu al ETF-urilor spot, spun observatorii

ianuarie 18, 2024 BITCOIN, Blog, Finanțe, Piețe
Riscurile negative ale Bitcoin rămân în ciuda succesului timpuriu al ETF-urilor spot, spun observatorii

Mai multe valori și indicatori în lanț sugerează în continuare că corectarea prețului ar putea să nu se încheie sau cel puțin că un nou raliu nu este încă în așteptare, a spus o firmă.

Vânturile în contra pentru bitcoin (BTC) continuă să persistă și ar putea contribui la scăderea prețurilor în zilele următoare, în ciuda succeselor timpurii aparente ale mai multor fonduri tranzacționate la vedere la vedere (ETF) listate în SUA.
Prețurile Bitcoin au scăzut cu până la 15% după listarea ETF-ului mult așteptată de săptămâna trecută, iar ieșirile din produsul Bitcoin Trust de la Grayscale ar fi contribuit la presiunea descendentă.

Datele privind volumul ETF furnizate de BlackRock (BLK), Fidelity și Bitwise au depășit cumulativ pragul de 500 de milioane de dolari la începutul acestei săptămâni, indicând cererea din partea fondurilor reglementate și a comercianților profesioniști. Coinbase (COIN), custode pentru mai mulți furnizori de ETF, a înregistrat volume record de transferuri OTC.

(CryptoQuant)

Dar există și alte riscuri negative, a declarat firma de analiză în lanț CryptoQuant într-o notă de joi transmisă CoinDesk.
„Mai multe valori și indicatori în lanț sugerează în continuare că corectarea prețului s-ar putea să nu se încheie sau cel puțin că un nou raliu nu este încă în așteptare”, au spus analiștii CryptoQuant. „Comercianții pe termen scurt și marii deținători de bitcoin fac încă vânzări semnificative într-un context de atitudine de „reducere a riscurilor”.
„În plus, marjele de profit nerealizate nu au scăzut suficient pentru ca vânzătorii să fie epuizați”, a adăugat acesta. Firma a fost printre puținele care au avut o viziune contrarie față de aprobările Bitcoin ETF, una despre care mulți comercianți se așteptau să ducă la câștiguri de preț după ce au intrat în funcțiune.
Comercianții de criptomonede au împărtășit sentimentul, subliniind că orice putere în creștere a fost diminuată, deoarece vânzările spot păreau să apară.
„Deși intervalul intraday al bitcoin a depășit 3,5%, atingerea maximelor din intervalul de tranzacționare recent a declanșat o vânzări metodice miercuri devreme”, a declarat Alex Kuptsikevich, analist senior de piață FxPro.

Tags:
Write a comment