Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Jupiter, agregatorul Solana DEX, confirmă data lansării token-ului

ianuarie 16, 2024 SOLANA
Jupiter, agregatorul Solana DEX, confirmă data lansării token-ului

Jupiter, agregatorul de schimb descentralizat Solana, a confirmat că tokenul său de guvernanță JUP va fi lansat pe 31 ianuarie – proiectul urmând să arunce aproape un milion de criptomonede în prima fază.

Ca parte a testării platformei sale de lansare, fondatorul pseudonim al lui Jupiter, Meow, a mai spus ieri – proiectul va efectua o lansare de test cu „mockJUP” astăzi și are planuri pentru o lansare memecoin săptămâna viitoare, realizată pe platformă de o terță parte. „Da, este un adevărat memecoin. Nu, nu este de Jupiter. Nu, nu este MEOW. Așteaptă, a adăugat Meow.

Proiectul intenționează, de asemenea, să-și lanseze grupul de lucru și „viziunea DAO” și să finalizeze cartea albă finală Jupiter – înainte de lansarea simbolului.

Airdrop-ul Jupiter
Jupiter și-a anunțat pentru prima dată planurile retrospective de airdrop în noiembrie pentru a-i recompensa pe primii utilizatori, iar site-ul său de alocare airdrop a fost lansat pe 1 decembrie.

Proiectul va arunca utilizatorilor patru miliarde de jetoane, sau 40% din totalul aprovizionării de 10 miliarde de jetoane a Jupiter, în patru etape. Potrivit proiectului, rundele viitoare de airdrop vor recompensa noii utilizatori.

Prima fază va elibera un miliard de jetoane Jupiter pentru 955.000 de utilizatori eligibili care au efectuat un volum de schimb de minim 1.000 USD pe protocol până la data instantanee de 2 noiembrie, prezentând diferite niveluri de recompensă în funcție de volumul fiecărui utilizator.

Jupiter este cel mai mare agregator DEX pe Solana după volumul de swap, generând peste 16 miliarde de dolari în volum de tranzacționare în decembrie, în creștere de la aproximativ 4 miliarde de dolari în noiembrie și 1 miliard de dolari în octombrie.

Tags:
Write a comment