Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

X pare să elimine treptat suportul pentru fotografiile de profil NFT

ianuarie 10, 2024 Blog, Uncategorized
X pare să elimine treptat suportul pentru fotografiile de profil NFT

La aproape doi ani de când platforma de socializare cunoscută anterior sub numele de Twitter a început să lanseze un serviciu care le-ar permite oamenilor să folosească un NFT ca imagine de profil, opțiunea pare acum să fie eliminată treptat.

Anterior, utilizatorii X își puteau transforma fotografia de profil circulară într-un hexagon prin conectarea unui NFT pe care îl dețineau. Deși miercuri s-a părut că mulți utilizatori mai aveau NFT-uri pentru fotografiile de profil, forma afișajului a fost acum modificată înapoi la cercul standard.

Întreruperea aparentă a serviciului a fost raportată pentru prima dată de TechCrunch, care a remarcat că X a eliminat toate mențiunile despre fotografiile de profil NFT de pe pagina sa de asistență X Premium. După ce The Block a testat inițial suportul NFT al lui X și a constatat că încă funcționează miercuri dimineața, serviciul a încetat ulterior să funcționeze.

NFT-urile ca imagini de profil erau simboluri de stare
Nu numai că utilizarea NFT-urilor ca imagini de profil le-a oferit utilizatorilor X o modalitate de a-și exprima interesul pentru activele digitale, practica a devenit și un fel de flexiune a statutului social și economic, așa cum au vândut unele jetoane nefungibile, precum CryptoPunks și Bored Apes. pentru milioane de dolari. Cu acest serviciu, doar utilizatorii care ar putea dovedi că sunt proprietarul unui NFT și-ar putea transforma fotografia de profil dintr-un cerc într-un hexagon.

Dacă serviciul este de fapt în apus, nu este clar care ar putea fi impactul asupra platformei. Unii dintre cei mai vocali susținători ai cripto și NFT-urilor sunt activi pe X, iar integrarea s-a dovedit a fi pentru unii o legitimare a activelor digitale și utilitatea proprietății digitale.

Aproape imediat după ce X a lansat serviciul la începutul lui 2022, Musk a criticat integrarea. „Twitter cheltuiește resursele de inginerie pe acest bs în timp ce escrocii cripto organizează o petrecere de blocare a spamboților în fiecare fir”, a postat el la acea vreme.

Mai târziu în acel an, Musk și-a finalizat achiziția Twitter și apoi l-a redenumit X în iulie 2023.

Tags:
Write a comment