Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Solana este o monedă? - monad

Cursuri cripto gratuite.

Semnale FUTURES gratuite.

Articole

Contractele futures pe Bitcoin arată un „indicator clar optimist” pentru primăvara anului 2024

ianuarie 2, 2024 BITCOIN, Finanțe
Contractele futures pe Bitcoin arată un „indicator clar optimist” pentru primăvara anului 2024

Există o primă substanțială de peste 2.000 USD pentru contractele futures pe Bitcoin pe Binance, care urmează să expire la sfârșitul lunii martie. Aceste condiții indică că piața se așteaptă ca prețul bitcoin să se aprecieze în această primăvară, potrivit unui analist.

Atunci când contractele futures tranzacționează la o valoare mai mare decât prețul spot curent, se numește „contango”. Această condiție indică faptul că piața anticipează o apreciere a prețului activului înainte de data expirării contractului futures, care, în acest caz, este 29 martie.

Șeful piețelor YouHodler, Ruslan Lienkha, a descris actualul contango drept „un indicator clar optimist” pentru bitcoin. El a adăugat că investitorii instituționali acoperă prețul bitcoin folosind contracte futures și că se așteaptă la o creștere suplimentară după posibila aprobare a mai multor ETF-uri bitcoin spot. „Investitorii instituționali acceptă prețul actual pentru viitoarele lor achiziții de bitcoin și sunt gata să plătească mai mult pentru a fixa prețul actual pentru achizițiile viitoare de active”, a spus Lienkha pentru The Block.

Bitcoin anualizat zilnic atinge maximul istoric
Prima crescută pentru contractele futures bitcoin este evidentă în datele de la The Block, care indică, de asemenea, că piața ia în considerare o creștere anticipată a prețului bitcoin până la sfârșitul lunii martie.

Diferența dintre prețul spot al unui activ și prețul viitor al aceluiași activ a crescut la un maxim istoric, potrivit The Block’s Data Dashboard. Datele din contractele Binance Futures cu o dată de expirare trimestrială de la sfârșitul lunii martie arată că bitcoinul anualizat zilnic este acum peste 20%. „Când baza crește, sugerează că piața se așteaptă ca prețul spot să crească”, a declarat directorul comercial al Deribit, Luuk Strijers, pentru The Block.

În ultimele 24 de ore, bitcoin a crescut pentru scurt timp la un nivel maxim până în prezent de peste 45.800 USD, propulsat de anticipația crescândă că aprobarea de reglementare pentru ETF-urile spot bitcoin din SUA ar putea fi acordată în curând. Cel mai mare activ digital în funcție de capitalizarea pieței a publicat de atunci o ușoară retragere pentru a schimba mâinile pentru 45.284 USD la 10:50 a.m. ET, potrivit Pagina de prețuri a The Block. Altcoins majore, cum ar fi solana, simbolul nativ al rețelei Solana, și eterul au înregistrat, de asemenea, câștiguri zilnice de 4%, respectiv 2%.

Tags:
Write a comment